Partyflock
 
­ Nederland

Electronica clubnacht RTFKT naar de Melkweg

gepubliceerd door , op
Na diverse clubavonden in Nijmegen en uitverkochte edities in de OT301 in Amsterdam staat RTFKT.net op vrijdag 26 juli voor het eerst in de Melkweg. Verwacht van het collectief opnieuw een nacht vol warme, melodieuze en vooral dansbare elektronische muziek. Optredens komen deze editie van de Deense producer Taragana Pyjarama, Olaf Stuut en RTFKT residents Applescal, PNOQ en Jord3n. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

Naast de RTFKT residents staat de Deense producer Taragana Pyjarama geprogrammeerd. Deze man bracht in 2012 een album vol melodieuze, warme, subtiele technotracks à la Pantha du Prince uit op Michael Mayer's Kompakt label. Dit resulteerde in onder andere in een appearance op Sasha's nieuwe Involv3r CD. 24 juni komt zijn tweede album "Nothing Hype" uit via Wyrd Records. Taragana Pyjarama doet deze nacht een speciale twee mans liveshow.

De tweede gast van de avond is Olaf Stuut. Olaf zijn muziek is dansvloergeörienteerd met uitstapjes naar breakbeats en wordt altijd ondersteund door zachte melodielijnen en intelligente harmonieën. Hij released deze lente zijn debuut album op het Nederlandse Manual Music en de verwachtingen zijn hooggespannen.

De RTFKT avond in de Melkweg belooft een intense dans avond te worden met trippende beats, veel melodiën en last but not least de HD-visuals van Rick Robin.

Line-up
Live: Taragana Pyjarama (Kompakt, Denemarken)
Olaf Stuut (Manual Music, Nederland)
Applescal (RTFKT, Nederland)
PNOQ (RTFKT, Nederland)
Jord3n (RTFKT, Nederland)