Partyflock
 
­ Nederland

Blacklist omarmt alom

gepubliceerd door , op
Blacklist
15 mei 2013
Blacklist omarmt alom het zwart der duistere zondaars, die op de dansvloer edgy beats in freakrijke moves om durven te zetten. Met de zomer in zicht, luidt Blacklist haar eerste editie in, om de zomerse hittelust toon te geven: één die alle voorgaande nachten gegarandeerd omver blaast en zo het niveau ervan hoog & zwart inzet!

Blacklist: The first chapter!

Blacklist. Een rauwe cultuur, een scherp statement en bovenal een charismatische duisternis - waar dovende lichtpunten zijn eer aan danken. Zeeland maakt zich nu al op om helemaal gehuld te worden in de duistere mantel van Blacklist, welke jou verwelkomt op een onvergetelijke avond in de Ambianz!

Met duistere namen op de programmering prijkend, heerlijke entertainment zwart gegarandeerd en met een dresscode dat zich als black" doet omschrijven bereid Blacklist zich voor op een flinke dosis Hardstyle, House & Eclectische Sounds. Op zaterdag 01 Juni haalt Blacklist alles uit de zwarte kast om jullie te pleasen met een duister programma.



Zeeland staat een reeks gewelddadige gebeurtenissen te wachten... Echter met een positieve lading! Een reeks muzikale precisiebombardementen, afkomstig van de nieuwe orde, zullen de Zeelandse Ambianz moeiteloos veroveren.