Partyflock
 
­

Line-up Mysterious' outdoor stadium project compleet

gepubliceerd door , op
flyer Mysterious
FeestMysterious · Outdoor Stadium Project
Datumzaterdag 29 juni 2013
LocatieDe Kuip Site
WinactieMysterious actie, gesloten
Na twee compleet uitverkochte edities in de Maassilo vindt op zaterdag 29 juni van 14:00 tot 23:00 de nieuwe editie van Mysterious plaats. Dankzij de trouwe bezoekers gaan ze deze zomer naar buiten op de meest bijzondere en mooiste outdoor locatie in Rotterdam! Het feest vindt namelijk plaats op het heilige gras van De Kuip en het stadionterrein. Vandaar dat deze editie is omgedoopt tot 'Outdoor Stadium Project'. Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met show-elementen en special effects.

Het succes-concept georganiseerd door Third Floor en powered by Radio Decibel is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. De 500 early bird tickets waren dan ook binnen vijf minuten uitverkocht!
Bekijk hier de aftermovie van de laatste editie van Mysterious:Iedere editie nodigt Mysterious frontman Marc MacRowland artiesten uit die de boel compleet op zijn kop zetten!
Tijdens deze editie zijn er vier area's:


Food area / lounge
Trek gekregen van al het feesten? Kom dan naar de Mysterious BBQ in de food area. Je kunt dan meteen even bijkomen in de lounge van het los gaan.

Mysterious app
Met trots presenteert de organisatie de Mysterious app die speciaal voor de bezoekers op maat is gemaakt en gratis te downloaden is in de iTunes Appstore en de Android market.

­
Android

Info
Er zijn 1500 gratis parkeerplaatsen beschikbaar op de parkeerplaats bij het Maasgebouw, direct naast De Kuip. Kleed je lekker zomers: trek je slippers, sleehakken of sneakers aan, want Hakken zijn niet toegestaan op het veld.

Altijd droog
Ook als de weergoden ons niet goed gezind zijn, kan er gewoon doorgefeest worden! Op het veld wordt een mega-overkapping geplaatst. De overige area's zijn onder de ring buiten op het stadionterrein geplaatst en dus ook automatisch droog!

Voorverkoop
Kaarten zijn in de voorverkoop te koop voor €22,50 via de Mysterious app, www.mysterious-event.com, Ticketscript en bij alle Free Record Shops in Nederland.

Meer informatie: www.mysterious-event.com