Partyflock
 
­ Nederland

Beachrockers Festival maakt line-up bekend

gepubliceerd door , op
Dit jaar is het extra feest op 6 juli want Beachrockers bestaat 5 jaar. En dat viert Beachrockers samen met jullie! Het zomerse festival heeft voor deze editie een spectaculaire line-up samengesteld met o.a Yellow Claw, Vato Gonzalez & MC Tjen, Frontliner, Billy the Kit, Alvaro, Mr. Polska en nog vele anderen. Dus kom 6 juli ook naar het recreatiegebied de Ulesprong bij Sint Nicolaasga voor Beachrockers Festival.

Beachrockers Festival is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste en leukste dance festivals van het Noorden, dit resulteerde in twee nominaties voor de categorie "Beste Festival" voor de Friese Pop Awards. Tijdens het Beachrockers Festival kun je net als voorgaande edities het beste van beste verwachten. Alle registers worden opengetrokken om jou een fantastische dag te laten beleven!

Line-up
Beachrockers Festival heeft dit jaar twee area's. Op de mainstage zal er ongetwijfeld gerockt worden door dj's zoals Vato Gonzalez, Billy the Kit, Alvaro en acts zoals Yellow Claw & Mr. Polska. Daarnaast zullen de helden uit het Noorden: DJ Punish, Praia del Sol, Dani L. Mebius & Steff da Campo ook van de partij zijn. Op de 'Mengelmoes' area zal je een verscheidenheid aan muziekstijlen horen, van trap tot hardstyle, van urban tot house. Dj's zoals Frontliner, Lady Bee, Dyna & The 90s Are Back zorgen er voor dat alle stijlen door elkaar worden gemixed! Kortom: Voor ieder wat wils.


Tickets
De tickets voor het Beachrockers Festival gaan hard, net als de voorgaande jaren is de kans groot dat het wederom uitverkocht gaat raken. Kaartjes kunnen worden besteld via koop tickets, www.beachrockers.nl of bij een vestiging van Primera in Nederland.

Koop je je kaartje voor Beachrockers bij Min12 in Sneek, Harlingen, Leeuwarden en Dokkum dan ontvang je een gratis ijsje! Liever een kopje koffie of thee? Koop dan je kaartje bij Doppio Espresso in Joure, waar je een gratis kopje thee of koffie krijgt bij de aankoop van een kaartje.

In Sint Nicolaasga kunnen kaarten gekocht worden bij Bar Cafetaria de Gaast. In Lemmer verkoopt The Dockside kaarten voor Beachrockers Festival. Let op, er is op 6 juli geen ticketverkoop aan de deur bij Beachrockers.

En er is meer... veel meer Beachrockers Festival 2013 zal alle zintuigen van de bezoekers prikkelen! Voor alle informatie rondom Beachrockers Festival kun je naar de website gaan: www.beachrockers.nl