Partyflock
 
­ Nederland

Balans @ klinch zomereditie met cult-dj Mike Parker

gepubliceerd door , op
Balans @ klinch
16 mei 2013
Darko Esser's techno-platform en clubnacht Balans organiseert op vrijdag 12 juli een speciale zomereditie in de Melkweg. Te gast zijn de Amerikaanse cult-DJ Mike Parker, de Londenaar Cadans en de Amsterdamse Mirella Kroes. Tickets zijn nu in de voorverkoop voor een zomers prijsje!

Headliner van de nacht is Mike Parker. Deze Amerikaan zijn producties doen liefhebbers over de hele wereld watertanden en elke release van zijn Geophone label is steevast binnen de kortste keren uitverkocht. Bovendien is hij een bijzonder begenadigd DJ en draait hij nog altijd louter met vinyl. Hij tourt deze zomer voor zijn nieuwe album 'Lustrations' (Prologue) rond op het oude continent en is vrijwel nooit in de Lage Landen te bewonderen, een buitenkansje dus.

De tweede gast van de avond is een grote jongen in de drum & bass en dubstep scene die deze nacht zijn hagelnieuwe techno project Cadans lanceert. Zijn identiteit blijft voorlopig nog even geheim, er kan alleen alvast verklapt worden dat hij uit Londen komt. De debuutplaat van deze in mysterie gehulde artiest verschijnt aan het eind van de zomer op het Balans label. Verwacht pure techno in een UK bass jasje à la Blawan en Untold, maar dan net even anders. Zijn tracks zijn al een tijdje geheime wapens in labelbaas Darko Esser's sets en voor de gelegenheid draaien deze twee hun gehele set back-to-back.

Derde gast van deze zomereditie is Amsterdam's techno-toekomst Mirella Kroes. Zij gaat de laatste tijd als een speer en boekingen op Welcome to the Future, CLR en Awakenings Festival staan voor 2013 al in de boeken en dat is meer dan verdiend!

Darko Esser zelf zal zoals eerder gemeld een speciale back 2 back set doen samen met Balans nieuwkomer Cadans. Darko Esser's releaseschema voor 2013 zit al goed vol met o.a. veel nieuwe releases onder zijn alter ego Tripeo. Tripeo treed sinds kort ook live op en zal onder meer in Helsinki en op Have A Nice Day festival opkomend en onuitgebracht materiaal spelen.