Partyflock

Met de Douravaan retour naar Dour Festival

Met de Douravaan retour naar Dour Festival

anoniem gepubliceerd op
Van 18 tot 21 juli vinden wederom tienduizenden feestgangers de weg naar het grootste alternatieve festival van Europa waar ruim 200 acts op zeven podia hun opwachting maken. Een zeer gevarieerde en eigenzinnige line-up, lage ticketprijzen en een fantastische sfeer maken Dour tot één van de grootste en beste dansvloeren van Europa.

Dour Festival verzorgt dit jaar voor het eerst de Douravaan - busreizen vanuit 7 steden in Nederland naar Dour voor een zeer vriendelijke prijs. Door de komst van de Douravaan is het nu nóg simpeler om je weg te vinden naar Dour 2013. Dit jaar geen gezeur met treinen, overstappen, dure taxi's et cetera. Je wordt rechtstreeks afgezet bij Dour, waarbij je gebruik kan maken van de exclusieve Douravaan camping, perfect gelegen naast het festivalterrein. De Douravaan kost slechts € 42,- (met uitzondering van Groningen). Meer info is te vinden op dourfestival.­be

De laatste jaren staat Dour steeds meer en meer bekend om het ruime aanbod van elektronische (dance) muziek. Dit jaar uit zich dat door grootheden als Bonobo, Modeselektor, Trentemøller, Booka Shade, Carl Craig, Venetian Snares, Dave Clarke, Amon Tobin en Flying Lotus naar het pittoreske dorpje Dour te halen. Alternatievere acts als Sub Focus, Suuns, Rusko, Skream, Ben UFO, Iggy Azalea, Gold Panda, Pendulum en Joy Orbison garanderen dat ook de alternatieve danceliefhebber niet vroeg in z'n tent hoeft te liggen.

Naast een sterke danceprogrammering kan je uiteraard ook de uit het oog springende acts als Jurrasic 5, Smashing Pumpkins, Yeah Yeah Yeahs en Wu-tang Clan terugzien op Dour.

Dat Dour festival 'on-Nederlandse' prijzen hanteert wordt bewezen dat tickes ook dit jaar maar 105 euro zijn voor vier dagen. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt. Kaarten gaan harder dan voorheen. Check daarom www.dourfestival.be voor het complete programma en de laatste info.

1 opmerking