Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw Op Dreef Festival valt goed in de smaak

gepubliceerd door , op
De kaarten voor het nieuwe 'Op Dreef Festival' gaan erg hard. Binnen een paar weken waren de kaarten uit de eerste trappen uitverkocht, waardoor er nu alleen nog een paar 'Trap 4-kaarten' te koop zijn. Het festival is een kleinschalig, intiem buitenfeestje voor mensen uit Roermond en omstreken. Opkomend talent uit de buurt en gevestigde orde van Nederlandse bodem zijn te horen op zaterdag 25 mei op de Kop van Hatenboer in Roermond.

Op Dreef Festival vindt dit jaar voor het eerst plaats. Het terrein van de kop Hatenboer is Roermond is een knus, groen terrein omgeven door water met muziek en gezelligheid. Het festival is kleinschalig en intiem en zal de meeste van ons doen denken aan een uit de hand gelopen tuinfeestje. Fruitkistjes, bloemenperkjes, gekleurde waslijnen en vooral een heleboel tuinkabouters. De organisatie verwacht vooral mensen vanuit de buurt en omstreken, waardoor het een gezellig 'ons-kent-ons-feestje' verwacht te worden.

Line-up
De gevarieerde line-up met artiesten uit Limburg en de rest van Nederland is al een tijdje bekend. DJ's als Egbert, Puresang, FeestDJRuud, Guerilla Speakerz, Remy, maar ook de mede-organisatoren 'StickyFingers' zullen een plaatje draaien. Onlangs meldde de organisatie het heugelijke nieuws dat ook Skitzofrenix aan de line-up is toegevoegd. Skitzofrenix is een DJ-producer met liefde voor lekkere bass sounds, bekend van zijn remixes voor onder andere Laidback Luke, Sidney Samson, Don Diablo en Gregor Salto.

Tickets
De kaarten uit de eerste trappen vlogen als warme broodjes over de toonbank en waren binnen enkele weken uitverkocht. Wel zijn er nog kaarten uit Trap 4 voor respectievelijk €23,23 (excl. servicekosten) verkrijgbaar via de website www.opdreeffestival.nl en bij de VVV Midden Limburg in Roermond.