Partyflock
 
­ Nederland

Allerlaatste Hard-Aholic editie

gepubliceerd door , op
Hard-Aholic
22 maart 2013
FeestHard-Aholic · Hello! Goodbye?!
Datumvrijdag 21 juni 2013
LocatiePand 3
Op vrijdag 21 juni verandert Pand 3 te Deventer voor de vijfde keer op rij in een Hard-Aholic party! Wel wat om te vieren zou je denken! Helaas gaat deze editie met wat gemengde gevoelens plaatsvinden. Ook al zal het feesten er niet minder om gaan!

Hard-Aholic – Hello! Goodbye?!
Als het aan de gemeente ligt, was Pand 3 er allang niet meer. Door nieuwbouwwijken moet er ruimte gemaakt worden en helaas valt daar dit keer Pand 3 ook onder. Zoals het er nu voor staat zal Pand 3 per 1 juli er mee stoppen! Dit is ook een keerzijde voor Hardest Dreams. Komt er een Pand 4?! Of gaan ze door op een andere locatie?! Dit is voor Pand 3 en Hardest Dreams nog een groot vraagteken.

Hard-Aholic
Ditmaal zal Hardest Dreams haar allerlaatste Hard-Aholic editie neer zetten. Hierbij heeft de organisatie voor variatie gezorgd. Vanaf 20.00 kun je in Pand 3 terecht voor een lekker setje gevarieerd van hardstyle tot frenchcore.

Line up:
20.00 – 21.15: Undefined
21.15 – 22.15: Soundmazter
22.15 – 23.00: Audio-D & Defiant
23.00 – 23:45: Hardnoiser & Steef O
23:45 - 00:30: Re-activator
Mc Skullcrusher

Azerr is uitgevallen voor deze avond. De organisatie heeft besloten Azerr niet op te vullen!



Pand 3
Met trots kan Hardest Dreams zeggen dat elk feestje in Pand 3 één groot feest is! Het kleine maar fijne underground 'pandje' word door vooral de Deventernaren als eervolle en supergezellige locatie neergezet! En dit zal Hardest Dreams bij de laatste editie nog even goed laten weten! Natuurlijk hopen zowel Pand 3, Hardest Dreams en alle andere organisaties die tot Pand 3 behoren dat er een nieuwe vergunning komt voor eventueel een nieuw pand. Maar dit blijft even afwachten. Mocht je daarom de gezelligheid en goed geluid nog willen proeven? Kom dan 21 juni naar het 'pandje' in Deventer!

Hard-Aholic, 24 juni 2013...de aller allerlaatste editie! Be there!

Meer informatie vind je op hardestdreamsevents.nl.