Partyflock
 
­ Nederland

Pacha Festival 2013 · De laatste tickets en official afterparty

gepubliceerd door , op
Met nog minder dan 2 weken te gaan kijken de Pacha Festival fans die al in het bezit zijn van een ticket reikhalzend uit naar zaterdag 18 mei. De dag dat het Java Eiland wordt omgetoverd tot een waar mini Ibiza met optredens van artiesten als Roger Sanchez, John Digweed, Dennis Ferrer, Housequake, Kevin Saunderson ft. Inner City, Reboot en Tensnake.

Java Eiland: unieke locatie in centrum van Amsterdam
Niet voor niets kozen de nieuwe Koning en Koningin het Java Eiland uit als belangrijke locatie voor het kroningsfeest. Met de skyline van de stad als decor, is het Java Eiland uniek gelegen in het hart van Amsterdam. Het eiland in het IJ wordt ingericht met in stijl gedecoreerde stages en de Ibiza hippie markt. Daarbij zal ook de Flower Power boat aanmeren om het Pacha gevoel compleet te maken.

De laatste kaarten
Voor iedereen die vastberaden is om het festivalseizoen op onvergetelijke wijze te starten met de tweede editie van Pacha Festival en nog geen ticket heeft, raadt de organisatie sterk aan om niet te lang meer te wachten. Op dit moment gaan de laatste kaarten in de verkoop en het ziet er naar uit dat het festival compleet uitverkocht raakt. Kaarten zijn verkrijgbaar op pachafestival.com en bij alle Primera filialen. De VIP table service is inmiddels helemaal uitverkocht.

Officiële After in AIR Amsterdam!
De officiële Pacha Festival After zal dit jaar plaats vinden in AIR Amsterdam (Amstelstraat 24). Onder andere Dennis Ferrer en Sam Divine zullen na het festival hier de decks rocken voor een Pacha Festival waardige after. Tickets voor de Pacha Festival After zijn nu te koop voor € 15,- excl. Fee op pachafestival.com & air.nl.

De volledige line-up nalezen? Je enthousiasme nu alvast extra opkrikken met de vele Pacha festival updates? Open dan je browser en surf naar pachafestival.com of de Pacha Festival Facebookpage.

3 opmerkingen

Nu nog een beetje lekker weer en dan is het feestje compleet :bounce: