Partyflock
 
­ Nederland

Festivalorganisaties werken samen tijdens Amsterdamse Bos Festival

gepubliceerd door , op
Aanstaande Moederdag zondag 12 mei wordt tijdens het Amsterdamse Bos Festival volop de Lente gevierd. In een woest aantrekkelijk programma komen alle kwaliteiten van het mooiste bos van Amsterdam aan bod. Ook festivalorganisatoren A Day at the Park, Loveland en Dekmantel doen een duit in het zakje.

Om de start van het nieuwe seizoen in het Amsterdamse Bos te vieren, vindt op zondag 12 mei het Amsterdamse Bos Festival plaats. Een festival met een zeer gevarieerd programma voor de hele familie. Zo kunnen bezoekers een woodcarver aan het werk zien, meedoen met verschillende sportclinics of lekker (biologisch) eten van de houtgestookte BBQ.

Muziek voor jong en oud
Het Amsterdamse Bos biedt ook onderdak aan diverse festivals. Drie festivals die tussen het groen plaatsvinden zijn A day at the park, 909 (georganiseerd door Loveland) en Dekmantel Festival. Samen maken zij van de gelegenheid gebruik om hun liefde voor muziek op de bezoekers over te brengen. Van 12:00 uur tot 20:00 uur is het op de Grote Speelweide tijd voor muziek en dans.

De dag wordt om 12:00 uur afgetrapt met Hotmamahot. Een leuke workshop voor de kleinsten onder ons. Om 13:00 uur is het tijd voor twee uur lang muziek van Kidz DJ. In een interactieve show komen speciale kinderhits voorbij en is het tijd voor het kroost om de dansschoenen aan te trekken.

Van 15:00 uur tot 20:00 uur geven de organisatoren Frenk Wiersma (A Day at the Park), Marnix Bal (Loveland) en Casper Tielrooij (Dekmantel) als gelegenheidstrio een eenmalig optreden als het Amsterdamse Bos Soundsystem.

Het Amsterdamse Bos Festival is gratis. Voor meer informatie en het volledige programma kun je [url=www.amsterdamsebos.nl/homepage/homepageartikelen/amsterdamse-bos-0/programma/bos-festival/hier[/url] terecht.