Partyflock
 
­ Nederland

Dance4Liberation timetable en laatste info

gepubliceerd door , op
Dance4Liberation
29 maart 2013
FeestDance4Liberation · Celebrate your freedom!
Datumzondag 5 mei 2013
LocatieParkeerterrein IJsselhallen
Aanstaande zondag, Bevrijdingsdag, gaat er een groot dancefestival plaatsvinden waarmee de dance weer terugkeert op deze legendarische dag in Zwolle. Zwolle staat bekend om het grootste bevrijdingsfestival van Nederland maar met de komst van het nieuwe outdoor dance festival, 'Dance4Liberation', op het parkeerterrein bij de IJsselhallen, wordt er nog groter uitgepakt dan ooit. Zo zal er een reuzenrad aanwezig zijn, wordt er extra geluid opgesteld verspreid op het terrein, een extra grote foodcorner en zullen er genoeg barren aanwezig zijn. Check hier de laatste info, timetable en handige weetjes die jij als bezoeker moet weten.

Ticketverkoop
Er zijn voor Dance4Liberation slechts 15.000 tickets beschikbaar. Hoewel de ticketverkoop erg hard gaat is het nog niet uitverkocht. Je kunt nog tot zondag je ticket kopen voor €5 ex. Fee. Iedereen die een voorverkoop ticket heeft, krijgt bij binnenkomst 1 consumptiemunt ter compensatie voor de ticket fee die bovenop de ticketprijs komt. Met een ticket ben jij verzekerd van toegang tot Dance4Liberation. Tickets zijn nog steeds te koop op www.dance4liberation.nl en bij 1 van de 450 Primera Stores bij jouw in de buurt. Wacht dus niet langer en koop je ticket!

Er zal ook een deurverkoop zijn voor de late beslissers a €5. Wanneer je eenmaal op het terrein bent, kan je niet in en uit lopen. Mocht je toch van het terrein gaan, vervalt je entree ticket. Mocht je daarna weer naar binnen willen, zal er opnieuw entree betaald moeten worden. Dance4Liberation is toegankelijk voor alle leeftijden. I.D. is verplicht!

Line-up en timetable
Zoals eerder gezegd zal op het parkeerterrein van de IJsselhallen alleen dancemuziek te horen zijn. Er is dan ook door de organisaties een dikke line-up in elkaar gezet en liegt er niet om met artiesten als The Partysquad, Jean, Gregor Salto en Wildstylez op het programma. Check hieronder de complete timetable en kijk hoe laat jouw held komt optreden.



Check www.dance4liberation.nl voor alle overige informatie. Houdt ook de Facebookpagina goed in de gaten.

Celebrate your freedom @ Dance4Liberation

6 opmerkingen

Heb hier echt heel veel zin in! :yes:
Gregor salto, wildstylez dat wordt geweldig zondag!! Kan niet wachten :) Eindelijk weer dance in zwolle! Daar worden we vrolijk van :)
Als het dezeflde opkomst heeft als met Koninginnedag, dan gaat het nog vies tegenvallen..:\. Ik hoop op het beste :).
Jammer trouwens dat de gemeente de locatie echt gewoon ergens diep in een hoekje van de ghetto van de veemarkt heeft neegegooid (N).
Uitspraak van Heartpressure op donderdag 2 mei 2013 om 23:23:
Jammer trouwens dat de gemeente de locatie echt gewoon ergens diep in een hoekje van de ghetto van de veemarkt heeft neegegooid (N).


Er is in Zwolle ook niet echt een andere locatie voor zoiets.
Ja zijn er wel, maar dan gaan omwonenden weer klagen etc.
I know, maar sowieso, gooi het terrein dan tenminste op de grote parkeerplaats, niet helemaal achterin het hoekje. Dat vind ik gewoon jammer. En het rode toren plein was gewoon ideaal :).
Artiest Exodus
rode toren plein was te druk afgelopen jaar , er mocht geen dance meer in de binnenstad