Partyflock

Back in the House maakt timetable bekend

 

Back in the House maakt timetable bekend

gepubliceerd door , op
Back in the House, dat op 19 mei wordt georganiseerd op het het Java Eiland in Amsterdam, heeft vandaag de definitieve timetable bekend gemaakt voor dit (nieuwe) festival.

Op de Mainstage zullen dj José en Jurgen een speciale back-to-back set verzorgen vanaf 14.00 uur tot 15.45 uur, waarna het Deense Safri Duo (bekend van o.a. Played-a-live) het stokje van hen zal overnemen met een energieke live set tot 16.45 uur.
Vanaf 16.45 uur tot 18.00 uur zorgt dj Jean voor een heerlijke old skool sfeer zoals hij dat alleen kan en is het daarna de beurt aan de grootste Nederlandse house act van de jaren 90; [51242]. In een 40 minuten durende set zullen Ray en Anita al hun hits live laten terugkomen! Vanaf 18.40 uur is het gedurende 90 minuten de beurt aan de inmiddels in de Verenigde Staten wonende Fin Darude, die een old skool trance set met uiteraard daarin zijn grootste hit Sandstorm ten gehore zal brengen.

Vanaf 20.10 is het 90 minuten tijd voor een speciale live set van de Duitser dj Sash! die inclusief zangeressen al zijn hits 'Encore Une Fois' live aan de bezoekers ten gehore zal brengen. Tot slot zal het dak er op de mainstage afgaan van 21.40 uur tot 23.00 uur met afsluiter Klubbheads!

Op de Backstage Area wordt het bal om 14.00 uur geopend door de Duitser Andry Nalin (Beachball), waarna de Belg Push/M.I.K.E om 15.30 uur gedurende 90 minuten zijn grote trance hits als Universal Nation live aan het publiek zal presenteren. Om 17.30 uur is het tijd voor de Nederlandse trancekoning Johan Gielen, die tot 19.00 uur een geweldige retro set zal presenteren. Vanaf 19.00 uur zullen de heren van Rank 1 met een speciale live set het publiek tot 20.00 uur laten Airwaven om vervolgens om 20.00 uur het stokje over te geven aan het Duitse Dumonde, represented by de Leon. In deze set zal het tempo nog verder omhoog gaan tot 21.30 uur, waarna de Duitser Tomcraft de Backstage met een trance/techno retro set zal afsluiten.

Genoeg reden dus om je eerste Pinksterdag in hartje Amsterdam door te brengen. Voor meer informatie en tickets ga je naar www.backinthehouse.nl en Paylogic.

8 opmerkingen

Dana? Serieus? Ben ik even blij dat ik kaartje heb.­
Uitspraak van CheeBeej op zaterdag 27 april 2013 om 08:34:
Dana? Serieus? Ben ik even blij dat ik kaartje heb.­

Dana is niet de grootste house-act van de jaren '90... en bestond ook niet uit Ray & Anita...
Vond het al apart. Mij een raadsel waarom er Lady Dana staat dan. :s
Waarschijnlijk een tikfoutje bij invoer van artiesten-nummer ... An sich wel jammer, want Lady Dana zou wel helemaal geweldig zijn op dit feest, lol :bounce: ..
En Tiesto uiteraard artiesten-nummer 1, was ook leuk geweest:-)
Uitspraak van Tha Clown op zaterdag 27 april 2013 om 13:03:
want Lady Dana zou wel helemaal geweldig zijn op dit feest, lol

Op elk feest wel.