Partyflock

8Bahn Night & Day festival

 

8Bahn Night & Day festival

anoniem gepubliceerd op
8Bahn Night & Day Festival (flyer)
Feest8Bahn Night & Day Festival · Free Queensnight Special
Organisatie8Bahn Site
LocatieMusispark
Datummaandag 29 april 2013
StadArnhem
Feest8Bahn Night & Day Festival · Queensnight Special
Organisatie8Bahn Site
LocatieMusis Site
Datumnacht van maandag 29 op dinsdag 30 april 2013
StadArnhem
Feest8Bahn Night & Day Festival · Free Queensday Special
Organisatie8Bahn Site
LocatieMusispark
Datumdinsdag 30 april 2013
StadArnhem
Een Koningsinterview en een koningslied verder; volgende week is het menens voor Willem. En voor 8Bahn. Traditiegetrouw worden de laatste dagen van april doorgebracht in en rondom het Musispark. Het Night & Day festival is slechts enkele nachten van ons verwijderd, dus tijd voor een laatste oproep.

Wat was er al bekend? 8Bahn viert zowel op 29 als 30 april feest. Q-night van klokslag 1800 tot middernacht in het Musispark en aansluitend tot 5 uur in Musis. Musispark wordt onder andere van muziek voorzien door het Belgische FCL. Daarnaast heeft het met Ravetrain een extra podium gekregen dat vanuit een geweldige oldtimer DJ-booth een doldwaze boel organiseert. 's nachts in Musis zorgen headlines Midland Verenigd Koninkrijk en Dexter voor een excellent muziek programma.

Q-day is als vanouds vanaf 12 uur 's middags tot het einde van de nacht gereserveerd voor een mêlee aan toffe muziek in het Musispark. Onder andere Marcus Worgull Duitsland, Cosmin TRG Roemenië, Steve Rachmad, Lola en 8Bahn residents Patski en Lé-fì. Juxtapose host met een dozijn Nederlandse muziekliefhebbende DJ's het andere podium.

Twee extra features maken een bezoek aan 8Bahn extra de moeite waard. Het dope kledingmerk Eks'kwizit bouwt een muur van shirts van eigen kwalitatief hoogstaande makelij. De Wonderboys, 8Bahn's visuele brein, zullen de muur gaan beschilderen waarna elk uniek t-shirt afzonderlijk voor 10€ te koop zal zijn.

Ook heeft 8Bahn ruimte voor lokale boeren die met een 'kersfruit'-wagen heerlijke biologische sappen, smoothies en fruit verkopen.

1 opmerking

Dit word leuk! Zin in :D