Partyflock
 
­ Nederland

Internationale trance dj's komen bijeen in het Quest4Trance pinksterweekend

gepubliceerd door , op
Quest4Trance
14 december 2012
FeestQuest4Trance · Fire and Ice Part #1
Datumzaterdag 18 mei 2013
LocatieTransformatorhuis Site
Met nog een kleine maand te gaan maakt trance liefhebbend Nederland zich op voor het Quest4Trance pinksterweekend waar o.a. Ahmed Romel, John 00 Fleming, Will Holland, Airbase, Stoneface & Terminal, Will Atkinson en Paul Webster te vinden zijn. Twee dagen lang he-le-maal los gaan in een van Nederlands meest unieke locatie, het Transformatorhuis op het Westergas terrein in Amsterdam! Wie wil dat nou niet?!

Het Transformatorhuis in Amsterdam gaat omgetoverd worden tot een spectaculair trance decor waarbij de industriële sfeer van deze prachtige locatie een groot onderdeel van de entourage is. Een locatie gelegen op het Westergas terrein waar twee dagen lang alles in het teken staat van trance, trance en nog eens trance! Met een lijst van internationale top artiesten in combinatie met deze locatie mag je dit als echte fan echt niet missen.



Quest4Trance – Fire & Ice
Het thema voor dit Quest4Trance Pinksterweekend is 'Fire & Ice'. Deze twee uitersten komen op 18 en 19 mei bijeen tijdens muzikale battles en melodieuze trance sounds waar jij als bezoeker in wordt meegenomen. Met dit concept probeert denkt Quest4Trance "out of the box" en laat zien dat Trance meer is dan alleen een muziekstroming. Nieuwsgierig?

Line-up
Op zaterdag kan je o.a. genieten van Ahmed Romel (Verenigde Arabische Emiraten), John 00 Fleming (Verenigd Koninkrijk) en Will Holland (Verenigd Koninkrijk). Voor zondag komen speciaal vanuit Zweden o.a. Airbase, Johan Ekman en Sebastian Brandt het Transformatorhuis in vuur en vlam zetten. Met dit bericht maakt de organisatie ook bekend dat niemand minder dan Paul Webster (Ierland), Will Atkinson (Schotland) en Stoneface & Terminal (Duitsland) komen optreden. Een ding is zeker, dit weekend gaat in de boeken als onvergetelijk! Check hieronder de complete line-up



Zaterdag:
Giuseppe Ottaviani Italië
John 00 Fleming Verenigd Koninkrijk
Temple One Verenigd Koninkrijk
Paul Webster Ierland vs Will Atkinson Schotland
Will Holland Verenigd Koninkrijk
Misja Helsloot Nederland
Claudia Cazacu Verenigd Koninkrijk
Dan Stone Verenigd Koninkrijk
Ahmed Romel Verenigde Arabische Emiraten

Zondag:
Lange Verenigd Koninkrijk
The Thrillseekers Verenigd Koninkrijk
Stoneface & Terminal Duitsland
Menno de Jong Nederland
Signum Nederland
Airbase Zweden
Sebastian Brandt Zweden
Johan Ekman Zweden

Tickets
Er is op dit moment al meer dan 60% van de beschikbare tickets verkocht en de organisatie verwacht dan ook voor beide dagen uit te verkopen! Tickets zijn voor slechts € 35,- & €30,- ex. fee te koop via de vernieuwde website van Q4T, www.quest4trance.com

Quest4Trance – Fire & Ice / 18 en 19 mei 2013 – Amsterdam NL
Powered by GetReal Energy Drink

3 opmerkingen

Top, top, top!!! Geweldige line-up!!
 
Artiest {SHOWLIST artist 74415, 62787}
ahmed romel:respect: