Partyflock
 
­ Nederland

Exit Festival pre-party bij bass-platform Cable

gepubliceerd door , op
Cable
17 april 2013
FeestCable · Exit preparty
Datumdonderdag 23 mei 2013
LocatieMelkweg Site
Zoals eerder aangekondigd gaat Melkweg bass-platform Cable deze zomer een samenwerking aan met het Servische Exit Festival. Speciaal in het kader van deze samenwerking is er op donderdag 23 mei een extra grote editie van Cable in The Max met gastoptredens van onder andere Londenaar Plastician en het Utrechtse collectief Boemklatsch. Tickets voor het event kosten 5 euro (lidmaatschap niet verplicht) en gaan morgen in de voorverkoop.

De Britse dj/producer Plastician is een van de grotere namen uit de UK bass sound en levert al sinds jaar en dag de perfecte, smaakvolle mix tussen dubstep en grime af op de dansvloeren. Daarnaast is hij vooral bekend van zijn wekelijkse Rinse.fm show heeft hij de meest recente editie van de prestigieuze Dubstep Allstars mix-cd serie in elkaar gemixt. Eerder edities van deze serie stonden op naam van o.a. Kode9, N-Type, Ramadanman (aka Pearson Sound) en Distance.

Vorig jaar hostte het Boemklatsch zelf nog een podium op Exit Festival, dit jaar zijn ze dus ook weer een beetje van de partij. Het Utrechtse collectief staat ten alle tijde garantie voor kolkende, zwetende mensenmassa's. Elke seconde van hun set druipt van de energie met de dikste bass-tunes en veel exotische uitstapjes.

Cable residents Gomes en Brutuzz en host MC Tjek kennen het publiek als geen ander en maken de line-up compleet.