Partyflock
 
­ Nederland

AD Bookings viert tienjarig bestaan met rondreizende showcase

gepubliceerd door , op
2003 Was een druk jaar voor Nederland. Het was zoals je je waarschijnlijk wel herinnert het jaar van De Boerderij, de kroonprins kreeg zijn eerste van drie dochters en er was een aflevering van de soap die verkiezingen wordt genoemd. Maar het was bovenal het jaar waarin AD Bookings werd opgericht.

In de afgelopen tien jaar is het agency uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan twintig artiesten die promotors over de hele wereld voorziet van live acts en dj's die weten hoe ze een dansvloer moeten bespelen. Of het gaat om house, techno, of een andere variant van kwalitatieve underground dansmuziek, elke naam op het roster van AD komt om de zaal op z'n kop te zetten.

Om de mooie ervaringen, schitterende locaties en vooral het ontmoeten van zoveel nieuwe vrienden te vieren rest dit jaar een speciale '10 jaar AD Bookings schowcase' rond. De line-ups voor deze tour zullen aangepast worden aan de specifieke locaties. Aanstaande zaterdag neemt AD Bookings haar intrede in Tresor Club in Berlijn. De volgende artiesten zullen de showcase verzorgen vanaf middernacht:



Check voor meer informatie www.ad-bookings.com.

2 opmerkingen

All Dance Bookings?
algemeen dagblad bookings natuurlijk.