Partyflock
 
­ Nederland

Passie naar een nieuwe locatie Corso Rotterdam

gepubliceerd door , op
Passie
9 april 2013
Passie naar een nieuwe locatie! Met Corso Rotterdam heeft TheRealWorldEvent een locatie gevonden die nog beter aan de eisen van het evenement voldoet. Met ruimte voor live optredens en een intiemere setting zal zondag 19 mei de eerste editie van Passie in deze Rotterdamse hotspot plaatsvinden. Corso, gelegen aan de Kruiskade, heeft de afgelopen jaren een complete metamorfose ondergaan. Ben jij ook benieuwd naar Passie in deze nieuwe vorm? Kom dan langs op zondag 19 mei!

Passie slaat niet alleen met de locatie een nieuwe weg in! Deze editie zullen twee super live-acts op het podium staan. Ze beginnen met een live optreden van Gio. Gio is al jarenlang een bekend gezicht in de R&B en urban scene en heeft menig voorprogramma gedaan van Amerikaanse supersterren. Wat te denken van Kanye West, Ne-Yo en Mary J Blige? Hij scoorde hits met 'Je Hebt Me' (nummer 1 in Suriname) en 'Voor Jou' met Damaru en Bonnie & Clyde. Verwacht een kwaliteitsshow van mister Gio! Naast Gio is Jared Hiwat te gast. Jared is bekend van The Voice of Holland en zat in 'Team Borsato'. Na deze show gaat het hard met de carrière van Jared. Vele optredens rijker is hij klaar om Passie nog meer Passie te geven als ooit tevoren!

Uiteraard zijn ook verschillende topdj's uitgenodigd. Kind aan huis is dj Irwan die regelmatig terugkeert op TheRealWorldEvent feesten. Deze alleskunner is een internationale superster in wording. Met residenties in Azië en Dubai gaat Irwan als een speer de wereld over. Samen met Phatt zal hij op deze zondag Passie laten exploderen met zijn eclectische geluid. Superior is voor het Rotterdamse publiek totaal geen onbekende. Hij weet als geen ander wat er gedraaid moet worden om de vrouwvriendelijke sfeer van Passie de boventoon te laten voeren. Want vrouwen, daar staat Passie bekend om! Een goede man/vrouw verhouding, een uitstekende sfeer en de vrouwen die tijdens elke editie in de watten worden gelegd; that's what Passie is all about! Diamondspin, Vaiks L & Rowses, Ravitez en de jonge dj Gione maken de line-up compleet.

Ben jij klaar voor een avond vol met Passie? Koop dan je kaartje in de voorverkoop voor 17,50 (ex fee) via koop tickets. Ook kan je terecht bij alle vestigingen van Primera. Voor een complete lijst van alle Primera winkels kijk je op www.primera.nl. Zondag 19 mei 2013; zet deze datum in je agenda!

Vorige editie: