Partyflock
 
­ Nederland

Kinky on the Beach vs Slaves for Passion 27 april in Club Rodenburg
VIPkaarten uitverkocht

gepubliceerd door , op
Kinky on the Beach vs Slaves for Passion in Club Rodenburg wordt een absolute topper. Vanwege de verplaatsing, omdat The Villa niet meer beschikbaar was, hebben ze wat goed te maken. Zoals je gewend bent, zal het aan de muziek niet liggen. Maar ook het licht en het geluid in club Rodenburg is van zeer goede kwaliteit.

'Al wandelend over straat dacht ik opeens dat we het concept Kinky on the Beach al meer dan zeven jaar brengen. En het bestaat nog steeds. Daar waar veel organisaties het niet redden en er organisaties zijn die ook een kinky concept neer gaan zetten, staat Kinky on the Beach nog steeds stevig overeind. Dat is toch wel knap,' aldus Yvonne. 'Zoiets ontstaat, omdat je organiseert vanuit je hart. Het is mooi dat je de kinky gevoelens die je hebt niet hoeft te verbergen, maar door de kleding die je draagt en je eigen uitstraling dat op de feesten kunt etaleren. We spreken daarom meestal niet over klanten, maar liever over onze vrienden. Dat geeft ook binding met de mensen die op onze feesten komen. We vinden het belangrijk dat er persoonlijke aandacht is en staan open voor verbeteringen van onze feesten.'

Nieuwe bezoekers worden al snel opgenomen op het vriendenfeest Kinky on the Beach en hebben het hierdoor al snel naar hun zin. Ze hopen jullie dan ook allemaal weer te verwelkomen op het event op 27 april 2013 in club Rodenburg te Beesd.

Voor de VIP-area is de medewerking gevraagd van Karin van Be Shameless. Zij gaat ervoor zorgen dat de mensen met een VIP-ticket niets tekort komen. Je krijgt een ware VIP-behandeling bestaande uit...ja dat moet je zelf maar komen ervaren. De VIP-kaarten zijn op moment van schrijven al helemaal uitverkocht!
Een tweede area zal worden gehost door Slaves for Passion. Kinky en wat meer kinky zullen hier door elkaar lopen. Leuk om dat ook eens te ervaren, waarbij respect het sleutelwoord zal zijn.

De aankleding...tja...altijd goed bij Kinky on the Beach, maar dit keer heel wat werk. Hoe het er uit gaat zien? Komt dat zien! Je vindt er leuke ruimtes in de ruimste zin van het woord.



Kaarten kosten vanaf €25 en zijn te bestellen op www.kinkyonthebeach.nl of bij een van de Primera winkels In Nederland.

4 opmerkingen

Het zou verboden moeten worden zo verslavend is het met zoon line up
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
damnation... dit wordt weer super.