Partyflock
 
­ Nederland

Zodiak Commune verhuist naar Strijp-S met Koninginnedag 2013

gepubliceerd door , op
Zodiak Commune
4 april 2013
FeestZodiak Commune · Acid Orange
Datumdinsdag 30 april 2013
LocatieStrijp-S Site
Een nieuwe locatie, twee podia en een nieuwe naam; Zodiak Commune verhuist naar Strijp-S op Koninginnedag. Met de inauguratie van een nieuwe koning verandert tevens de naam van het jaarlijkse Koninginnedag defilé van de Eindhovense organisatie; Vanaf 2013 is het Acid Orange wat gevierd wordt. Met een knallend Acid en Techno hoofdpodium en een knetterend tweede podium dat bol staat van de drum & bass en tekno is de toon bij voorbaat al gezet; Weer of geen weer, donderen gaat het zeker op 30 april op Strijp-S!

Strijp-S was ooit omgeven door hekken en slagbomen en kreeg zo in Eindhoven de naam 'de Verboden Stad'. Op 30 april 2013 is Strijp-S juist weer helemaal 'the place to be' en kenmerkt het gebied zich door haar open karakter. Omringd door het industrieel erfgoed van Eindhoven staan hier diverse Koninginnedag organisatoren niet langer tegenover elkaar en de gemeente, maar gebroederlijk naast elkaar om er samen een onvergetelijke dag van te maken. Zo staan ook Acid Orange van Zodiak Commune en PACT van DommelVallei dit jaar eindelijk weer op een steenworp afstand van elkaar. Voor de echte acidfreaks en technoheads dus weer een mooi excuus om een dagje lekker rond te dwalen tussen beide vrij toegankelijke terreinen en al het feestelijks dat Strijp-S die dag nog meer te bieden heeft, zoals Monk, Klok Rock Orange en nog veel meer!

Naast de bekende resident dj's van Zodiak Commune maakt dit jaar Stratum zijn Koninginnedagdebuut op het hoofdpodium van Acid Orange, na vorig jaar al zijn sporen te hebben achtergelaten op TAG: Festival onder de naam Willem Woortman. Jan Liefhebber staat op zijn beurt al jaren te trappelen van ongeduld, wat je aan den lijve zult ondervinden zodra ook hij het hoofdpodium van Acid Orange beklimt. Zelfs de Franse DJ Pzylo is op veler verzoek weer eens van de partij, dus reken maar dat je hoe dan ook een overdonderende portie Acid & Techno voor je kiezen krijgt. Met ingang van dit jaar kunnen zelfs de echte speakerfreakers hun hart weer ophalen bij wat Zodiak Commune te bieden heeft, want bij het tweede podium van Acid Orange voltrekken zich voornamelijk free party-achtige taferelen onder muzikale begeleiding van de ruigste drum & bass en tekno. Niet alleen de heren van Zinloos Geluid en Zodiak Commune, maar ook undergroundhelden als Stefan (ZMK), de live-act Sifres en de Woofer Junkies zorgen ervoor dat je je maar beter schrap kunt zetten, voordat je uit je schoenen geblazen wordt.

Hieronder het hele programma op een rij:

1 - acid // acidtechno // techno
Pzylo (Acid Cirkus, Frankrijk)
Jan Liefhebber (Highland Beats)
Stratum (Mental Evolution)
Zodiak (Zodiak Commune)
Dilemma (Zodiak Commune)
Rick Angel (Zodiak Commune)
Lamot (Zodiak Commune)
Saint (Zodiak Commune)

2 - drum 'n bass // drumtek // tekno
Live: Sifres (Obs.cur)
Stefan (ZMK)
Woofer Junkies (Eat My Records)
Low5 (Zinloos Geluid)
Kneppah (Zinloos Geluid)
Delucxed (Zodiak Commune)
D=p+cer (Zodiak Commune)
Bor (Zodiak Commune)

Check hier de teaser:



Op dit gratis festival worden meegebrachte dranken (glas, blik en plastic flessen) niet toegestaan!
Meer informatie: www.zodiakcommune.com

6 opmerkingen

Jaren lang gedaan, maar vorig jaar was dikke prut...
Nog nooit zo'n ranzig/lauw bier gehad :S
Paar jaar terug super gehad dus ditjaar maar weer eens kijken:d
Mag er helemaal niks alternatiefs meer zijn in de binnenstad van Eindhoven ofzo? Alles moet weg, maja nog altijd 1000% keer beter dan die house die je overal hebt ;)

Dikke locatie dat wel :)
laatste aanpassing
Nog dichterbij! :D Nu kan ik naar huis kruipen...
Met ingang van dit jaar kunnen zelfs de echte speakerfreakers hun hart weer ophalen bij wat Zodiak Commune te bieden heeft, want bij het tweede podium van Acid Orange voltrekken zich voornamelijk free party-achtige taferelen onder muzikale begeleiding van de ruigste drum & bass en tekno. Niet alleen de heren van Zinloos Geluid en Zodiak Commune, maar ook undergroundhelden als Stefan (ZMK), de live-act Sifres en de Woofer Junkies zorgen ervoor dat je je maar beter schrap kunt zetten, voordat je uit je schoenen geblazen wordt. (L)