Partyflock
 
­ Nederland

Electronic Family brengt programma vol variatie

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
Picture this. zaterdag 20 juli, het Amsterdamse Bos. Een strakblauwe hemel, gezellige mensen om je heen. Een biertje in je hand, wijntje mag ook. Een mooi ingedeeld en prachtig versierd terrein, nergens wachtrijen. En op de meeslepende melodieën van 's werelds meest gewilde artiesten op trancegebied kruisen blikken elkaar en is er weer dat vertrouwde mooie familiegevoel dat Electronic Family zo kenmerkt! De ultieme eensgezindheid op de dansvloer of - in dit geval - het gras van het Amsterdamse Bos.

Het gaat misschien wat ver om Electronic Family het gezelligste festival van Nederland te noemen, maar veel zal het niet schelen. Want wat waren de vorige twee edities toch fijn! Die gezelligheid blijft er gegarandeerd in; het festival houdt haar intieme karakter en wordt zeker niet te massaal.

Maar hoe ziet het programma er dan uit?
Elk jaar is het weer een uitdaging om een line-up samen te stellen die vertrouwd aanvoelt, maar niet te voorspelbaar mag zijn. Uiteraard is er weer veel aandacht voor de grote sterren maar ook opkomende artiesten die hard bouwen aan hun toekomst verdienen hun plek op het festival. Bovendien is om het familiegevoel te benadrukken collega-organisatie Grotesque uitgenodigd om Electronic Family mee te vieren en wordt een gezellige club vol grooves gecreëerd.

Family Stage
Dit is het kloppende hart van het festival. De plek waar iedereen samenkomt om te genieten van de artiesten die de hele wereld over reizen, maar bij wie Electronic Family een speciaal plekje in het hart heeft. Voor Markus en Ferry is het een vertrouwd podium. Dat geldt ook voor Aly & Fila, die zijn terug van weggeweest terwijl W&W vorig jaar nog in een bomvolle Armada tent stonden. Het opvallendste debuut is voor de heren van Cosmic Gate, al jaren een grote naam in de trance maar ze stonden nog niet in het Amsterdamse Bos.

Aly & Fila
Cosmic Gate
Ferry Corsten
Markus Schulz
Marlo
Solarstone
W&W

10 Years Armada
Ook dit jaar brengt het jarige Armada de wereld bij elkaar. Uitgenodigd zijn twee Amerikanen, een Canadees, een Duitser, een Roemeen, een Rus, een Fin, een Italiaan en zelfs een Colombiaan maakt zijn opwachting in de DJ-booth. De Nederlandse inbreng komt van Ruben de Ronde. Het is duidelijk dat het internationale familiegevoel belangrijk is voor het beste label ter wereld.

Alexander Popov
Alex M.O.R.P.H.
Andrew Rayel
Antillas
Josh Gabriel (member of Gabriel & Dresden)
KhoMha
Max Graham
Ruben de Ronde
Tom Fall

Grotesque
Nieuw dit jaar is de stagehosting van Grotesque. De Brabantse organisatie heeft direct zijn beste beentje voor gezet om een knaller van een area neer te zetten. Met toppers als John O'Callaghan, Shogun, Stoneface & Terminal en Sean Tyas weet je dat het tentdak eraf gaat en dat is nog lang niet alles. Wat te denken van trancediva Betsie Larkin die live gaat? Deze area kent geen zwakke plekken.

Adam Seller
Beat Service
Betsie Larkin (live)
John O'Callaghan
Mark Sixma
RAM
Sean Tyas
Shogun
Stoneface & Terminal

Global Grooves
Ook de Global Grooves area is nieuw deze derde editie. Hier vind je een ander geluid, zonder dat het direct heel ver van trance af staat. Electronic Family vindt het belangrijk dat er op het festival ook wat variatie is en daarom wordt van de Global Grooves een gezellig dampende clubarea gemaakt met een meer dan interessant programma. Speciale aandacht gaat natuurlijk uit naar Judge Jules en Marcel Woods.

Artento Divini b2b Fausto
Heatbeat
Judge Jules
Marcel Woods
Renvo
Stana
Ummet Ozcan

Tot zover het programma van Electronic Family 2013. Uiteraard gebeuren er nog veel meer mooie en leuke dingen op het terrein en is er weer een groot aanbod aan lekkere drankjes en hapjes zoals de bezoeker dat gewend is.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen via www.electronicfamily.nl. Kaarten zijn goedkoper geworden omdat de BTW op de tickets lager is dit jaar en we dit voordeel aan de bezoekers willen geven. Wil je erbij zijn, wacht dan niet tot het laatste moment want dat kan wel eens te laat zijn.

13 opmerkingen

 
Gaat een heel fijn festival worden hoor ... erg veel zin in :respect:
:O Stana!!!!

Me like :bounce:
Kaarten al ff in de pocket :-)
Super line-up, nu alleen nog ff mooi weer!!!
hoppa :D heb de r zin an al duurt t nog even !!
Het meest liefe en vrolijke festival van nederland heeft met recht weer een lineup om nu al kippenvel van te krijgen! Hulde!
die line up doet niet onder voor asot 600....je zou dit de outdoor editie kunnen noemen :yes:
 
Een grote family, vorig jaar was geweldig! Mis wel Armin en dat voor een Armadafeest. Maar geweldig dat Grotesque een stage heeft.
laatste aanpassing
Kijk er naar uit!! Grotesque erbij is helemaal super!! Wel jammer indd geen armin en ook geen dash berlin Maargoed die zie ik volgende week! Op naar de zomer!
Uitspraak van actief op zaterdag 30 maart 2013 om 07:36:
Mis wel Armin en dat voor een Armadafeest.


Ik in eerste instantie ook, maar de week erna is Tomorrowland waar hij ook draait..
Gaat zeker lekker feestje worden!! Hele fijne line-up!!