Partyflock
 
­ Nederland

Touch at the Sea 2013
The most feel-good beachparty of the year

gepubliceerd door , op
Touch at the Sea 2013
18 februari 2013
FeestTouch at the Sea 2013 · The feelgood beachparty of the year
Datumzaterdag 18 mei 2013
WinactieTouch at the Sea 2013 actiegesloten
LocatieVroeger
Het leukste strandfeest van het jaar en voor het zesde keer op rij. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 18 mei 2013 weer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Touch at the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event.



Uit alle hoeken van Nederland, België en Duitsland komen er bezoekers op af vanwege de sfeer, de muziek en het opvallend leuke en mooie mensen gehalte. Touch at the Sea 2013 gaat weer een spetterend feest worden met golven van ritmische beats en met veel grote namen om van te smullen.



Alle reden dus om op deze zaterdag in het pinksterweekend lekker naar Bloemendaal te komen, want op een Touch-feest worden verwachtingen altijd waar gemaakt. De bezoekers die eerder dit feest hebben bezocht kennen het euforische gevoel. De line-up zal zorg dragen voor een gegarandeerd muzikaal spektakel met vele hoogtepunten en met de grootste line-up uit de geschiedenis: Jorn van Deynhoven (Armada), Artento Divini, Santito, resident van Touch Events en altijd goed voor een hoog endorfinegevoel, The Freak, Mike S, Miss Melody (met een voorproefje op Salinas), MEM, Miss J (Fushion of dance), Angelique en Sherano.



Dance & acts
Alles wordt weer ondersteund door de topdanseressen van Xtended Entertainment en Touch zal je ook weer gaan verrassen met wat inspirerende momenten die doen beseffen dat je leeft. De dresscode is happy Beach Wear (voorkeur wit). Koop je tickets op tijd, want de early-birds zijn inmiddels al weer uitverkocht. Kaarten zijn te verkrijgen via Easyticket of via Movieland, Videoland. Bij See zal de verkoop iets later starten. Alle verdere info staat op www.touchevents.nl/.

6 opmerkingen

 
Erg veel zin in .. top locatie, zeer gezellig evenement en natuurlijk altijd mooi weer :P
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 maart 2013 om 17:51:
Erg veel zin in .. top locatie, zeer gezellig evenement en natuurlijk altijd mooi weer :P


JUIST :woop:
Werkzaam bij Decisions
Andy we gaan er een top feest van maken :woop:
 
Yes! En Decisions, Hypnotize, Grotesque natuuurlijk ook.

Lees hier de laatste nieuwsbrief!
http://www.touchevents.nl/nieuwsbrieven/nieuwsbrief101.htm
Bekend logo onderaan de nieuwsbrief ;-)
Succes met het event!
hebben er zin in zijn er bij