Partyflock

Keihard door de tijdbarričre tijdens No Bass No Glory

Keihard door de tijdbarričre tijdens No Bass No Glory

gepubliceerd door , op
Vrijdag 29 maart blikt evenementenorganisatie NBNG ruim twintig jaar terug, tijdens de achtste editie van hardcore-feest No Bass No Glory in 22.24. De organisatie belooft een tijdreis naar het prille begin van de hardcore en verbindt heden en verleden in een vloeiende mix. Headliner dj Promo en het NBNG-team slepen je in beukend tempo door twintig jaar hardcore-geschiedenis: back to the future.Het wordt een avond vol klassiekers en nieuwe hoogstandjes binnen de hardcore & industrial scene. Uiteraard zijn 'Aussies' en Nike Air Max meer dan welkom tijdens dit eerbetoon aan de echte hardcore goeroe Promo. De vaste deejays van NBNG, Project4life, Benoni, Intruder, C-Kaos, onze speciale gast D-Master en Mc Syntax doen hun uiterste best om in een vloeiende mix geschiedenis te schrijven en de gasten die avond de sfeer van toen te laten herbeleven.

Promo
Speciaal voor deze avond heeft NBNG deejay/producer Promo van label The Third Movement gestrikt. Promo heeft vanaf het prille begin een prominente rol gespeeld in de scene. Met zijn donkere, rauw doch toegankelijke stijl krijgt hij elke zaal plat. Zo stond hij in het verleden in de Rex Club in Parijs, draaide hij samen met techno-grootheid Carl Cox in de Sports Arena in Los Angeles en stond hij op alle grote festivals als Defqon, Mysteryland en Dominator.

Laatste set dj Benoni
Deze editie is een hommage aan No Bass No Glory-grondlegger Jeroen Jansen, alias dj Benoni. Mede dankzij zijn inspanning is het evenement een begrip geworden in de Nederlandse scene en uitgegroeid tot 'het gezellige hardcore-feest in de Achterhoek'. Door omstandigheden is Jeroen genoodzaakt om te stoppen met de organisatie en met het draaien. Maar niet voordat hij nog één keer het pand heeft laten schudden in zijn voegen.

Dwars door de geluidsbarričre
Uiteraard staat ons welbekende MACH-soundsystem er ook weer.12.000 Watt rauw en keihard vermogen, want die bass moet je niet horen, die moet je voelen! Aan de deur worden vanzelfsprekend gratis oordopjes verstrekt.

Tickets bestel je bij Ticketscript.

1 opmerking

Super feest hier moet je een keer bij geweest zijn:)