Partyflock
 
­

Sugarfactory bestaat acht jaar en viert feest

gepubliceerd door , op
Volgende maand bestaat de Amsterdamse Sugar Factory maar liefst acht jaar en dat kunnen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Het weekend van 5 tot en met 7 april wordt dan ook omgedoopt tot een eersteklas verjaardagsmarathon. Er wordt een speciale programmering opengetrokken met nationaal en internationaal muziektalent, waarbij iedereen - van clubgangende nachtvlinders tot radicale huismuissen - zijn hart kan ophalen. Hoogtepunten zijn ondere andere Shemian Duitsland en Het Partyfeest.

Vrijdag 5 april, Partyfeest (clubnacht)
Vanaf middernacht gooien ze het volume omhoog, slingers in de lucht, opblaaskrokodillen de zaal in en gaan alle remmen los, tijdens het 1-jarig bestaan van het drukbezochte Partyfeest. Twee verjaardagen in één klap, dus dubbel zoveel gezelligheid! De gangmakers van de avond, Hitmeister Pim, Thijs Derks, 2 Vrienden & Julien en Totally Boris, draaien aan de lopende band hitjes. Ongeneneerd schuren, dansen en zweten - er is geen ontkomen aan. Als je eenmaal weer in je bed ligt, verlang je geheid alweer naar de volgende editie. Daarom delen ze alvast mee dat Partyfeest ook op Koninginnedag in Sugar Factory staat!

Zaterdag 6 april, Genau Genau (clubnacht)
Op zaterdag 6 april bereikt de succesvolle deep- en techhouse avond Genau Genau een feestelijke mijlpaal, met een eerste internationale dj boeking! En wat voor één; niemand minder dan Shemian Duitsland van het label Kallias (bekend van o.a. Alle Farben en Klangkuenster) komt naar Nederland. Zijn signature sound van jazz, swing en house maakte hem tot één van de belangrijkste pioniers in het genre Electro Swing. Residents SILB en het duo Hauk 'n Baum zetten de dancing spirit voort met een opzwepende en melodieuze technoset. Zoals de vaste Genau Genau ganger weet, heeft de organisatie nog veel meer verrassingen in petto. Welke precies? Koop een kaartje en find out!

Zondag 7 april, Wicked Jazzsounds: Super Funk Edition (clubnacht)
Een geslaagd feestweekend kan niet zonder een zondagse Wicked Jazzsounds afsluiter. Op 7 april daarom een speciale Super Funk Edition, met sexy, expressieve en rauwe klanken uit de platenkoffers van onder andere Leroy Rey en DJ-Rok. De heren worden bijgestaan door de soulvolle vocalen van Berenice van Leer en Susanna Alt, die met haar lyrische saxofoonspel de musical madness compleet maakt. Bovendien staat deze editie in het teken van dansers; met performances van locKing Beat boys en andere danssensaties.