Partyflock
 
­ Nederland

Oldschool Gangsters zaterdag 20 april in Waterfront R'dam

gepubliceerd door , op
Zaterdag 20 april is het weer zo ver, de Oldschool Gangsters zijn terug om hun thuisbasis Rotterdam voor één nacht terug te brengen naar Vroegah! Het verbouwde Waterfront Rotterdam vormt het perfecte decor (underground en toch classy) voor een avondje nostalgie. Deze editie wil 'De Capo di tutti Capi' op veler verzoek gebruik maken van beide zalen; een early rave zaal met enkele grondleggers van de hardere sound en de Oldschool Classics zaal.

Om maar even een aantal namen te noemen uit de Early Rave Zaal; Gangsta Ruffneck zal samen met capo DJ Rob draaien, uit Milaan komt de consogliere Maxx Monopoli aka The Stunned Guys en zullen garant staan voor 'The best from the Past'.

Area 1 die in de nieuwe zaal (laag plafond) zal plaatsvinden brengt de beste club, techno & oldschool classics uit de gloriedagen van Parkzicht, Nighttown, Maastheater & Barocca. Met onder andere de eindbazen als Yves Deruyter, DJ Rob & MC Joe, Stanton, Ricky da Dragon gaat dat zeker goedkomen.

Kaarten kosten in de voorverkoop 15,- en alle eerdere edities in Waterfront waren uitverkocht. VIP-tafels voor in de oldschool zaal zijn 200,- euro en geven recht op 6x VIP entree & 1 fles drank (+fris) naar keuze en zijn te reserveren via easyticket.nl.

Doe je mooiste gangsteroutfit aan, ze zien je graag de twintigste. Mits je op vrije voeten bent!
De eerste 'OG's' krijgen bij binnenkomst, zoals bij alle voorgaande edities, een origineel OG drankje aangeboden. So be on time!

Oldschool classics
Yves Deruyter
DJ Rob & MC Joe
Stanton
Ricky da Dragon
Alessandro Stasi
Arjan V vs PsyckoDJ
Ecu
DJ Jeff
Hosted by MC Joe

Early Rave
The Stunned Guys
DJ Ruffneck vs DJ Rob
Waxweazle
Redrum
Lars
OCD
Hosted by Da TMC

Voorverkoop via: easyticket.nl.
Voorverkoop:€ 15
Deurverkoop:€ 20
V.I.P. Ticket:€ 200


Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.

Auto en Openbaar vervoer
Waterfront Rotterdam is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Blaak. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat richting de Maas en de Willemsbrug/HealthCity. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl. Ook met de auto is Waterfront Rotterdam goed te bereiken. Parkeren kan in de parkeergarage aan de Wijnbrugstraat (Rode Toren) en rondom de oude haven waar parkeervakken zijn.

7 opmerkingen

:D toffe poster
:respect: poster :respect: aanwezig zoals altijd!
6 x 15 is 90 euro...moet een dure fles drank zijn dan......
Artiest {SHOWLIST artist 142036, 119}
Uitspraak van Mike S en Tanya S op zaterdag 16 maart 2013 om 14:10:
zeker!!! maar wat is rob daar strak in pak zeg!


Wij hebben ook een dresscode Mike ;-) voor de DJ's