Partyflock
 
­ Nederland

Welcome to the Future line up release

gepubliceerd door , op
Welcome to the Future presenteert met trots de festival line-up voor 2013! Op zaterdag 27 juli zal op en rond de prachtige, groene heuvels van recreatiegebied 't 't Twiske, vlak boven Amsterdam, de zevende editie van het festival plaatsvinden. Een extra speciale editie, want Welcome to the Future viert dit jaar haar twintigjarig bestaan! Ongelofelijk maar waar: het is alweer twintig jaar geleden sinds de eerste feesten in Paradiso, Amsterdam. Legendarische nachten met artiesten als Speedy J, Underworld en 1001 andere onvergetelijke herinneringen. Maar natuurlijk ligt bij Welcome to the Future toch vooral de focus op de volgende stap: al die geweldige muziek die de toekomst ons zal brengen.

Voor deze zevende editie van het Welcome to the Future festival staan er een indrukwekkende 49 DJ's en live-acts op het programma, verdeeld over zeven podia. Een kwaliteitsline-up met het beste wat de internationale house-, techhouse- en technoscene te bieden heeft. Eén headliner kunnen ze nog niet bekend maken, dus die blijft nog even een verrassing. Wat de organisatie wel kan vertellen is dat dit zonder twijfel de beste line-up uit de geschiedenis van Welcome to the Future is.

This is the future. The future is now.

Line-up


Tickets koop je online via koop tickets.

7 opmerkingen

Ik dacht dat ID&T de initiatiefnemer was bij de lancering van dit festival. Zie het nergens meer terug. Verder geen probleem, maar toch vaag..
laatste aanpassing
Uitspraak van Tja B) op donderdag 14 maart 2013 om 14:34:
2012 editie?


Zo, lomp van me... zal id&t het wel afgestoten hebben.
Uitspraak van Fedde le Gabber op donderdag 14 maart 2013 om 14:35:
Zo, lomp van me... zal id&t het wel afgestoten hebben.



Ik had ook eerst al gekeken op de id-t website :)
Uitspraak van toerist op donderdag 14 maart 2013 om 14:11:
Ik dacht dat ID&T de initiatiefnemer was bij de lancering van dit festival. Zie het nergens meer terug. Verder geen probleem, maar toch vaag..


wttf is een oud concept van gert jan van veen (quazar) dit concept is jaren geleden ondergrbracht bij het experimentele project of platform voor talent dat studio 80 heet. ID&T is daar volgens mij voor zover ik weet initiefnemer en eigenaar in. Misschien dat nu de link met het festival duidelijk wordt
Volgens mij is Duncan een persoonlijk investeerder van 80 ;)