Partyflock
 
­ Nederland

Strictly Techno presents Tommy Four Seven

gepubliceerd door , op
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of de namen om je vingers bij af te likken vliegen je om de oren alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Strictly Techno kan natuurlijk niet achterblijven en komt op 15 maart dan ook met een artiest die met recht toch wel een van de grootste smaakmakers van de afgelopen Strictly Techno seizoenen genoemd mag worden. Niemand minder dan Tommy Four Seven komt namelijk op veler verzoek op herhaling in Rotterdams rofste bunker Perron.

De rauwe industriële techno-sound van de in Berlijn woonachtige Tommy Four Seven sluit naadloos aan op de visie van Strictly Techno op hoe techno hoort te zijn. De sympathieke Engelsman heeft sinds zijn laatste set op Strictly Techno sublieme sets gedraaid in vrijwel elke uithoek van de wereld. Zijn unieke sound is inmiddels wereldwijd bekend, recent release hij nog een EP op het label van Lucy, Stroboscopic Artefacts en in het verleden waren er releases op Chris Liebing's CLR en Speedy J's Electric Deluxe.

Met de vaste back up van residents Flink en Bas Mooy weet het trouwe Rotterdamse publiek wat ze te wachten staat. Strictly Techno rockt al sinds 1995 de rauwe kelders, massieve bunkers en donkere kerkers van de techno-scene. In de loop der jaren heen brachten ze een constante stroom aan pure techno naar de Maasstad: rammelend, rollend, indringend, diep, beukend en sowieso altijd gericht op de dansvloer.

Zoals gebruikelijk is er wederom ruimte voor lokaal talent. Met Timothy Luppez als warm up dj debuteert er wederom een talentvolle lokale held in spé. Eind 2012 was hij de winnaar van de Perron DJ contest, opende voor Secret Cinema op de Perron.fm livestream en maakte zijn debuut in Cultuurpodium Perron met een knaller van een techno set. Hij is deze editie verantwoordelijk voor het eerste uur van een nu al legendarische avond!

Voor deze editie zijn presale tickets verkrijgbaar via koop tickets.

1 opmerking