Partyflock
 
­ Nederland

Extra early birdy tickets HardClassics on the Beach beschikbaar

gepubliceerd door , op
Na een zinderende indoor-editie van Hardclassics in februari kunnen de liefhebbers zich opmaken voor de zomer! Beachclub Vroeger, die voor het tweede achtereenvolgende jaar de Nightlife Award won voor beste beachclub van Nederland, viert dit jaar het vijfjarig bestaan van Hardclassics on the Beach. Free2party, de organisatie achter de fenomenale Hardclassics evenementen, is alweer maanden bezig om er zaterdag 13 juli weer een onvergetelijke editie van te maken.

Dit jaar is speciaal gekozen voor een hele dikke Nederlandse line-up! Woensdag 13 maart geeft Free2party de line-up vrij. De succesvolle Freestyle area zal weer deel uit maken van Hardclassics on the beach 2013. Net zoals de afgelopen editie, zal Dr. Rude je weer een masterclass Freestyle voorschotelen met een aantal door hem uitgenodigde artiesten.

De voorverkoop van de speciale Early Birdy membertickets was binnen 3 dagen uitverkocht. Om toch iedereen nog een kans te geven op een goedkoper kaartje, gingen er op donderdag 7 maart tickets voor € 22,50 in de verkoop. Deze tickets zijn tot en met zondag 17 maart beschikbaar!

Aftermovie Hardclassics 16-02-2013


Tickets
Early Birdy member: €20 Uitverkocht
Discount ticket: €22,50 Beschikbaar tot zondag 17 maart
Last round discount: €25
Regular presale ticket: €27,50

Voor meer info en tickets ga je naar www.Free2party.nl

Free2party agenda 2013

4 opmerkingen

 
Uitspraak van kees la freak op vrijdag 8 maart 2013 om 16:30:
Zin an....Rob | Omnia Eventsvolgen:


Hier nog 1 .. gaat los hier (Y)
Doe mij die lijn omhoog maar....;P