Partyflock
 
­ Nederland

Subway dubstep beachparty
Earlybirdtickets nu te koop!

gepubliceerd door , op
Subway
7 maart 2013
FeestSubway · Beachparty
Datumzaterdag 13 april 2013
WinactieSubway actiegesloten
LocatieVroeger
De zeer succesvolle editie 'Subway XL4' is nog maar net achter de rug en de volgende Subway staat alweer voor de deur. Subway verwisselt de donkere hallen van de Maassilo in voor het zonnige strand van Bloemendaal en zal neerstrijken in Beachclub Vroeger voor de eerste officiële Subway beachparty! De grootste en vetste strandlocatie van Europa (en winnaar van de Nightlife award beste Beachclub van Nederland) zal deze editie gevuld worden met de dikste Dubstep & DnB om de zomer op knallende wijze in te luiden! Haal dus je flipflops uit de kast en zet jezelf schrap voor het meest epische strandfeest van 2013!

Je wordt onder andere getrakteerd op weergaloze dreunende sets van de legendarische dubstep koningen Caspa en Trolley Snatcha. Ook de rest van de line-up doet je zeker watertanden en zal op het Bloemendaalse strand niet misstaan.

In de Drum 'n Bass area zullen niemand minder dan o.a. Ziggy en Maduk acte de presence geven . Ziggy heeft de DnB geïntroduceerd bij het wereldwijd bekende label Spinnin' Records en heeft al twee top 10 beatports op zijn naam staan. Maduk is de rijzende ster van de Nederlands Drum and Bass scene. Met zijn heerlijke Liquid tracks op Viper, Fokuz, Liquicity & Hospital Records heeft hij al menig DJ fan gemaakt van zijn sound. Met support van oa Netsky, Camo & Krooked, Londen Electricity, Drumsound & Bassline Smith en een vloot anderen kan je wel stellen dat Maduk The One to watch is op dit moment!

Voor de vroege vogels onder jullie zullen er vanaf woensdag 6 maart weer 500 early bird tickets beschikbaar gesteld worden. Wees er dus snel bij en scoor je tickets nu op www.raak-events.nl of www.subwaymusic.nl

Volledige line-up:


Vvk: www.raak-events.nl; www.subwaymusic.nl; Freerecordshop en van Leest+

1 opmerking

 
Artiest {SHOWLIST artist 44702, 68263}
Vodex (Hench)
_O_