Partyflock
 
­ Nederland

Update Trancefusion · Ocean of Love

gepubliceerd door , op
Trancefusion
6 maart 2013
FeestTrancefusion · Ocean of Love
Datumzaterdag 13 april 2013
LocatiePrumyslovy Palace Site
Over een paar weken is het eindelijk zo ver! Het lang verwachte Ocean of Love evenement met vele wereldsterren uit de dance-scene! Hier een paar updates rondom het heetste evenement van dit jaar:

CZ/SK stage announcement
Het podium in de foyer wordt gehost door regionale trance sterren uit Tsjechië en Slowakije. Nifra, Thomas Coastline, ReOrder, Spark7, N-Rico, Dusk en Niclas zullen de vetste tracks presenteren.

Main stage layouts
Ocean of Love zal bestaan uit twee hoofdpodia: één in de rechtervleugel van het Prumslovy Palac, de andere in de centrale hal. Ieder podium wordt gekenmerkt door haar eigen unieke thema en muzikale stijl. Het podium in de centrale hal wordt het Mekka voor liefhebbers van de hardere stijlen en hi-tempo BPM. Aan de andere kant, staat het podium in de rechtervleugel in het kader van de tegenpool. Bijna zoals in de hemel en hel, podia worden 'Just like Heaven' en 'hell!' genoemd. Het Just like Heaven podium zal gevuld worden met hemelse klanken. Set design, acts, en licht zal een hemelse uitstraling hebben.
De centrale hal zal in het teken staan van de hel. De Hell-stage wordt zo opgebouwd dat er genoeg ruimte overblijft om duivels en dirty te dansen! Het decor wordt ook zo aangepast dat je er bijna bang van wordt en je je in de onderwereld waant. Het wordt heet!
Er wordt ook volop gewerkt aan mega moddervette 3D visuals voor zowel Heaven en Hell.

Volledige line-up


Ørjan Nilsen vervangt Tritonal
'Met grote spijt moeten we bekend maken dat Tritonal helaas niet op kan treden tijdens Ocean of Love op zaterdag 13 april in Praag vanwege organisatorische problemen. Onze excuses gaan aan de Tritonal-fans die hier reikhalzend naar uit hebben gekeken. We zijn in onderhandelingen voor een nieuwe datum in de nabije toekomst. Ondertussen hebben we onze best gedaan om een passende vervangende act te organiseren. Onze zoektocht is succesvol geweest, we hebben een grote wereldster weten te strikken die momenteel gezien wordt als de beste trance producer wereldwijd: Ørjan Nilsen!' aldus de organisatie. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn omtrent deze 'wisseling van de wacht' dan kan je een mail sturen aan nederlands@trancefusion.cz.

Trancefusion anthem
Dit jaar werd de producent van de anthem van het afgelopen jaar gevraagd zichzelf te overtreffen en dat is hem meer dan gelukt! Luister naar Richard Durands 'Destination Prague' om je in de stemming te brengen:



Warm up parties
Op vrijdag 8 maart zullen in club Posilovna in Mlada Boleslav Mnichově Hradišti (77 km noord-oostelijk van Praag) djs Hradiště, Thomas Coastline, Martin Gerdner en Step het spits afbijten.
Twee weken later, op 22 maart staat club Pantheon in Pilsen in het kader van nog een official Trancefusion Ocean of Love warm-up party. Uit Nederland komt producent van de anthem van dit jaar Richard Durand en wordt muzikaal ondersteund door Tsjechische djs Thomas Coastline, Michael en Daniel C Čechtický. Laat je trance fusion Ocean of Love ticket zien voor gratis entree!

Meer informatie: www.trancefusion.cz of Facebook
Tickets worden verkocht via Timoco.

8 opmerkingen

Ik had hier zo graag heen gewild. :'(
 
Uitspraak van Chukkels op vrijdag 15 maart 2013 om 00:22:
Ik had hier zo graag heen gewild.


Mijn tickets liggen al een tijdje veilig opgeborgen .. ik heb er zin in .. Vrijdag heenvliegen en Zondag terug .. word een mooi feestje (Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 15 maart 2013 om 09:56:
Mijn tickets liggen al een tijdje veilig opgeborgen .. ik heb er zin in .. Vrijdag heenvliegen en Zondag terug .. word een mooi feestje (Y)


Had het idee om zaterdagmiddag heen te rijden en zondag of maandag terug, maar mijn mede-autobestuurder vond dat helaas niet zo'n goed plan. Moet helaas zaterdag nog een wedstrijd fluiten, anders was ik zeker aanwezig.
 
Zijn voldoende last-minute vluchten vanuit Rdam Airport .. vlieg je al vanaf 40euro.
Uitspraak van Chukkels op vrijdag 15 maart 2013 om 14:14:
maar mijn mede-autobestuurder


hier liggen de plannen nog steeds op tafel om donderdag middag met de auto te vertrekken en zondag middag weer terug te rijden.
maandag kan ik geen vrij nemen en om voor 1 dag te gaan rijden is gekkenwerk :P
Echt een conceptje die mij wel aanstaat.... Naar Nederland met dit feest aub!! :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3445, 4706, 3071}
Uitspraak van Kevolution op maandag 18 maart 2013 om 14:02:
Echt een conceptje die mij wel aanstaat.... Naar Nederland met dit feest aub!! :D


haha.. no way.. mooi hier in praag met dit feest, nederland komt maar fijn hier heen.. ;)
Uitspraak van V0NK op vrijdag 15 maart 2013 om 18:22:
en om voor 1 dag te gaan rijden is gekkenwerk


Gister toch de auto ingestapt, nu weer onderweg naar huis. Wat een prachtige nacht zeg! Gaan we vaker doen:) heerlijke locatie en zelden zo'n goede organisatie meegemaakt, duidelijk te merken dat hier heel veel moeite in het feest gestopt werd om de ervaring van de bezoeker zo perfect mogelijk te maken