Partyflock
 
­ Nederland

Heroes of Housemusic on the Beach

gepubliceerd door , op
Heroes of Housemusic
7 maart 2013
Het is weer zover! Een week na de opening van Beachclub Bloomingdale op het mooie Bloemendaalse strand, gaat het feest nu pas echt beginnen! Elke zondag staan de mooiste line-ups op jou te wachten in de fameuze beachclub! Op zondag 24 maart vier je de lente en dat doe je met Lucien Foort's concept; Heroes Of Housemusic! Onderstreep deze datum daarom dubbeldik in je agenda want er staan mooie dingen te gebeuren op het Bloemendaalse strand.

Lucien Foort een rot in het vak en al jarenlang een vaste waarde in het Nederlandse clubcircuit en ver daarbuiten. Met zijn hit 'Quadraphonica' brak hij 27 (!) jaar geleden al door en nog steeds gooit hij grote ogen met zijn productie en natuurlijk zijn vele DJ gigs elk weekend. Zijn eigen event, Heroes of Housemusic, maakt nu wederom de sprong naar dé beachclub van Nederland; Bloomingdale!

Lucien Foort presents 'House Heroes' on the beach!
Voor deze editie van Heroes of Housemusic nodigt Lucien Foort een arsenaal aan artiesten uit! Trots dat Benny Rodrigues, na zijn sabbatical weer terug is. En hij headlined meteen Bloomingdale! Al jarenlang staat Benny Rodrigues samen met o.a Lucien Foort aan de Nederlandse DJ top! Verwacht meerdere een speciale HoH set van hem waarbij 'earcandy' centraal staat!

De rest van de line-up spreekt voor zich; spetterende house sets waarbij de houten vloer van Bloomingdale het nog zwaar zal krijgen!

LINE UP
Lucien Foort
Benny Rodrigues
Michael Mendoza
Dennis Ruyer
Andy Jones
Ben Bastion
Tom Ven
MC Boogshe
The Fabulous Angels on stage

Voorverkoop
Voor slechts €10,- kan je erbij zijn! Tickets zijn te koop via koop tickets, YourRepublic.com, BloomingdaleBeach.com, & alle Free Record Shops. LadyTickets zijn verkrijgbaar voor €14. Let op: er zijn slechts 200 ladytickets beschikbaar. Om teleurstellingen te voorkomen: koop je kaarten in de voorverkoop!

VIP Tafels
Wil je de avond vanaf een VIP tafel in Bloomingdale beklinken? Inclusief drank, een eigen tafel en persoonlijke service? Tafels zijn online te reserveren via; tableservice@your-republic.com

Deuren & informatie
De deuren van Bloomingdale zijn geopend van 16:00 tot 00:00 uur. Kom op tijd om de drukte aan de deur voor te zijn. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn: Bloomingdale is geheel 'waterproof'. De keuken van Bloomingdale is tot 20:00 uur geopend.

1 opmerking