Partyflock

Pleasure Island is terug en hoe! · Voor maar 25 euro ben jij er bij

Pleasure Island is terug en hoe! · Voor maar 25 euro ben jij er bij

anoniem gepubliceerd op
Pleasure Island behoort voor velen toch wel tot zijn of haar favoriete festival. Crazyland heeft in dit festival samen met Art of Dance al acht jaar zijn ziel en zaligheid gelegd en dat wordt gewaardeerd merken ze als organisatie. Het is dan ook om die reden dat ze naar aanleiding van de vele mails die ze hebben gehad dit jaar het festival weer neerzetten. Deze zomer wordt weer heter dan heet met Pleasure Island met als thema Pirates!

Een goed festival neerzetten begint met een geschikte locatie en aangezien het weer ons in Nederland geregeld teleurstelt spelen ze op save. De organisatie heeft gekozen voor een terrein waar iedereen kan schuilen als het regent. Een terrein omheind met water en gras, maar ook beton als harde ondervloer. Pleasure Island wordt gehouden op het Balkenhaven terrein. Dit festivalterrein wordt ook gebruikt voor het festival 18Hours en dat wordt heel goed ontvangen.

En Crazyland zou Crazyland niet zijn als ze niet alles uit de kast zouden halen voor een superfestival. Compleet met tipi-tenten, mobiele sauna's, bubbelbaden, loungebanken, kermisattracties, super lasershow en ga zo maar door. Ook het entertainment zal je versteld doen staan. Ze zijn met hele leuke hostingpartners bezig waardoor jullie optimaal kunnen genieten van de diversiteit van muziekstijlen als techno, house, tribal, freestyle, hardstyle, oldskool and many more! Koop daarom nu vast je early bird kaartje voor maar 25 euro! Wil je 15 uur lang feesten? Dan kan je nu voor 35 euro je early bird kaartje bij Ticketscript. Let op: op = op! Er zijn 500 kaarten van 25 euro te koop en 500 van 35 euro. Zorg dat je ze vast hebt!

[dump id=8818][dump id=8819][dump id=8820][dump id=8821][dump id=8822]

Het festival heeft twee grote buiten area's waar de muziek wordt gedraaid. Daarbij hebben ze een groot VIP-deck buiten en loungebanken. Binnen zijn ook nog eens vier area's en elke area heeft zijn eigen decoratie en karakter. Voor dit feest zijn twee verschillende opties qua tijdsduur. Voor €25 per early bird ticket kun je dit festival meemaken van 15:00 tot 23:00 uur met als klap op de vuurpijl een prachtige vuurwerkshow ter afsluiting. Maar let op, want speciaal voor diegene die nog door willen feesten en er een marathon van willen maken is er de mogelijkheid om voor maar €10 meer, dus voor €35 early bird, later binnen door te feesten tot 06:00 uur. Let wel zoals jullie van Crazyland gewend zijn geldt voor de binnenlocatie 'no jeans'. Er zijn maar 500 early bird tickets van ieder. Dus als je wil, kun je vijftien uur lang feesten voor een bedrag van €35. Met echt alles erop en eraan!

Hou je van nog meer luxe? Dat kan ook! De VIP kaarten kosten ietsje meer, maar je krijgt er dan ook veel voor terug. Je krijgt toegang tot VIParea's, massage-salon, sushi- en oesterbar. Je krijgt er behalve gratis sushi en oesters, luxe hapjes en massage ook een dvd en cd box, een presentje aan de deur, vers fruit, chocoladebuffet, ijsjes, snoep en je wordt er verwend door de mooiste VIP-hostesses. VIPkaarten zijn erg populair en er zijn er maar een paar honderd. Dus wees op tijd met kopen bij Paylogic, Ticketscript, Primera of Free Record shop!

Pleasure Island festival 2013 is een feit! Jullie gaan er met zijn allen een mooi feest van maken! Al is de dresscode niet verplicht, het zou mooi zijn als je toch je best doet om aan de dresscode te voldoen! Tot 31 augustus!

www.crazyland.org

Pirates taken over!

32 opmerkingen

ja denk dat dit hem word in plaats van mysteryland en dat komt allemaal doordat schijt CRAZYLANDVIRUS ,bedankt mike en tanya!!!!
Yeah!! Wat een vette actie weer!!! Kaartjes tot 6.00 uur in the pocket!!
Staat een fout in het bericht. Het moet zijn, voor 27,85 ben jij er bij.
Is het al augustus :-)
laatste aanpassing
Gaat na 2300 iedereen naar binnen dus? En dan moet je kaartje opnieuw laten zien? Of krijg je bandje bij entree?
Hmz ben benieuwd hoe dat gaat verlopen met dronken, aangeschoten en onder invloed zijnde mensen :D
YES!!! Het Feest der Feesten is weer terug!!! :D Kaarten al in de pocket!! Thx Mike S dat je dit MOOISTE Crazylandfeest wat er bestaat weer georganiseerd hebt!! :D Editie nr8 voor Crazyland EN voor mij!! :cheer: Kan niet wachten tot t zover is!! :bounce:
Nice! Laatste keer was ook al zo vet! :woop: :woop: :D
Ik heb een vraagje bij die binnen party zeggen ze no jeans? mag je dan wel korte broek hoe zit dat?
Remco
Artiest Remco
geen bommetje maar de BOMB!!
top feest wordt het weer !!!!!
Going VIP!!
it s gonna be a MEGABLASTER!!!!