Partyflock

Line-up Loveland Festival 2013 bekend

Line-up Loveland Festival 2013 bekend

gepubliceerd door , op
Loveland Festival (flyer)
Zaterdag 10 augustus 2013 staat voor het achtste jaar op rij Loveland Festival op het programma. Evenals alle voorgaande edities is dit jaar het prachtige Amsterdamse Sloterpark de host van het grootste eendaagse dancefestival van de hoofdstad. De organisatie is blij en trots dat het ook dit jaar is gelukt om een kwalitatief hoogstaande line-up naar Nederland te halen.

Sinds 2005 is het Sloterpark onlosmakelijk verbonden met het jaarlijks terugkerende Loveland Festival. Wat begon als een klein feest voor muziekliefhebbers is inmiddels uitgegroeid tot het grootste eendaagse dancefestival van de hoofdstad. Verdeeld over zes stages worden diverse stijlen van het house- en technospectrum belicht.

Wereldberoemde artiesten
De line-up is al jaren ťťn van de belangrijkste onderdelen van Loveland Festival. Door de wereldtop op dancegebied naast talentvolle artiesten te programmeren, biedt de organisatie haar bezoekers vertrouwde topacts en de mogelijkheid zich te laten verrassen door onbekend talent. En met de focus op zowel kwalitatieve house- als technomuziek, leent het festival zich bij uitstek voor de veelzijdige festivalganger met een brede interesse in elektronische dansmuziek.

Volledige line-up:


Liefde voor muziek
Na een zonovergoten en uitverkochte editie in 2012 is de stemming bij de organisatie goed. Oprichter van Loveland Marnix Bal: 'Het is mooi om te zien dat we sinds 1995 zo'n grote achterban hebben opgebouwd dat vorig jaar al onze evenementen stijf uitverkocht waren. De kaartverkoop voor het festival gaat dit jaar harder dan ooit. Dat geeft een goed gevoel, helemaal omdat de line-up precies de visie Loveland weergeeft. De liefde voor muziek staat bij ons altijd voorop.'

6 opmerkingen

Slappe hap weer.≠ 2012 was voor mij het laatste Loveland dat staat vast.≠
Ik mis Dubfire in dit rijtje, hij heeft zelf dit evenement gedeeld dus die gaat echt wel komen.≠
Weet nog niet hoe of wat.≠
Ik denk dat je in de war bent met Loveland queensday...≠ Dat evenement heeft hij inderdaad gedeeld.≠ Dit is (denk ik) toch echt de volledige line-up.≠ En wat mij betreft, een hele leuke line-up!
Dikke lineup Magda en popof nog nooit live gehoord
Erg toffe line-up! Beter dan vorig jaar zelfs.≠
Magda kan knap ingewikkeld doen soms...≠