Partyflock

Organisatie zet breed in met vier edities No Bass No Glory

Organisatie zet breed in met vier edities No Bass No Glory

anoniem gepubliceerd op
Evenementenorganisatie No Bass No Glory pakt flink uit in 2013 met vier verschillende edities van No Bass No Glory in de vast residentie: 22.24. Deejays vanuit geheel Europa zullen het No Bass No Glory-team komen versterken.

2013 Wordt een divers jaar voor hardcoreliefhebbers in Nederland. Vrijwel alle 'core' stijlen komen voorbij tijdens de vier feesten die op het programma staan: early rave, early hardcore, oldschool, frenchcore, hardcore en industrial. Een breed programma, wars van hokjes denken en stigmatisering: waar juist de beleving van stevige kwaliteitshardcore voorop staat.

Kick off met Dj Promo
Het jaar begint goed met op vrijdag 29 maart No Bass No Glory, Part 8. Deze editie staat volledig in het teken van (early) hardcore en industrial met niemand minder dan headliner Dj Promo. Uiteraard ondersteund door de lokale No Bass No Glory-helden Project4life, Benoni, Intruder, C-Kaos en speciale gast D-Master.

Eindelijk: frenchcore in Doetinchem
Hè hè, dat werd tijd! Vrijdag 14 juni staat No Bass No Glory, Part 10 helemaal in het teken van frenchcore en industrial. De organisatie is druk bezig met een internationale line-up. Blijf op de hoogte via social media en check de updates.

Back 2 Basics
Op vrijdag 27 september ga je 'Back 2 Basics': terug naar het begin, naar de 'good old days.' Hardcore uit de periode 1991 - 2000 voert op deze avond de boventoon. classics als: 'Don't touch that stereo', 'First rebirth', 'Pitch hiker', 'Name of the dj', 'It's a feeling' en vele andere epische tracks zullen deze avond door de speakers klinken. Net als toen worden stijlen niet in blokken gestopt, maar in één vloeiende mix over de hele avond verspreid, zodat de prille hardcore tijd uit de nineties herleeft. Een must voor de echte diehard hardcorefans.

Speciale jaarafsluiting met tweejarig bestaan
Op vrijdag 20 december sluit No Bass No Glory het jaar goed af in 22.24. De organisatie bestaat die dag twee jaar. Wie jarig is trakteert en No Bass No Glory gaat flink uitpakken met een speciale b-day party met een dijk van een line-up, veejays en special effects. Houd Partyflock, Facebook & Twitter in de gaten.

Dwars door de geluidsbarrière
Inmiddels is het 'soundsystem' van No Bass No Glory een begrip aan het worden. In samenwerking met Sound Solutions komt het gehele jaar de welbekende geluidsmuur van MACH.12.000 Watt rauw en keihard vermogen; die bass moet je niet horen, die moet je voelen! Aan de deur worden vanzelfsprekend gratis oordopjes verstrekt.

Eerste 200 tickets €10
De eerste 200 tickets zijn nu al verkrijgbaar voor de schappelijke prijs van 10 euro, exclusief toeslag. De voorverkoop van de afgelopen editie 'End Of Days' ging hard, wees er dus snel bij. Bestel je kaarten via nbng.­nl, 22-24.com of via de agenda hier op Partyflock.

V.I.P. arrangement op alle edities van No Bass No Glory
In samenwerking met 22-24 Club & Event biedt No Bass No Glory exclusief een beperkt aantal VIP-arrangementen aan. Dit arrangement bestaat uit: speciale VIP-ingang, entree voor maximaal 10 personen, je eigen VIP-tafel op het balkon met twee flessen sterke drank naar keuze op ijs en diverse soorten fris. Dit VIP-arrangement kost 350,- euro en is te reserveren via: 22-24.com en 0314-363867. Wees er snel bij, want op = op!

2 opmerkingen

dat worden weer geweldige feestjes daar in doetinchem.­
we kijken er naar uit om er een fantastisch jaar van te maken.­
en dat moet met deze agenda toch aardig lukken.­

So don't miss it!
14 Juni frenchcore editie whoooooot :D