Partyflock

Frank Kvitta invites...

Frank Kvitta invites...

gepubliceerd door , op
Dé dag dat Breda zal trillen op zijn grondvesten. De dag dat een nieuw concept zijn intrede zal doen in Breda. Bij Kvitta invites is het concept zo opgezet dat Kvitta zelf draait en elke editie een andere grootheid zal uitnodigen. De avonden zullen geopend worden door talents. Hierdoor biedt de organisatie ook de mogelijkheid aan startende dj's in de technoscene zich te bewijzen!

De ster van de avond is natuurlijk Frank zelf! Op festivals als Awakenings, Nature One, Monegros Desert Festival, Decibel, Tomorrowland, Dance Valley en velen anderen heeft hij zijn kunsten al weten te vertonen en steden als Amsterdam, Rotterdam, Barcelona, Frankfurt, Madrid zijn hem niet onbekend. Nu zal Breda erbij komen te staan in dit rijtje, en ditmaal met een concept volledig gericht op hem!

In 2008 op Breda Beats wist hij het Bredase publiek al te amuseren en dit zal hij deze keer zeker niet laten! Naast Frank Kvitta zelf, zullen zijn naaste die avond niemand minder zijn dan zijn kameraad, Mario Ranieri (Awakenings, Monegros Desert Festival, In Qontrol), Mo Franco (Plus Minus), No Sleep Tonight en Complekx & Revvel! De talents zijn afkomstig uit Utrecht en zullen een liveset ten gehore gaan brengen deze avond!

De avond zal beginnen met techno en eindigen met de echte stevige hardtechno. Hierdoor zullen verschillende stijlen techno aan bod komen. Aan het eind zijn de decks twee uur voor Frank zelf! Een twee uur durende set van Frank Kvitta! Een echte liefhebber zal weten wat hem te wachten staat deze avond!

Maakt dit bovenstaande jou ook nieuwsgierig? Kom dan gerust een kijkje nemen 12 april!
De kaarten kosten in de voorverkoop slechts €10. Aan de deur zul je ook nog kaarten kunnen verkrijgen, ze zijn dan wel iets duurder namelijk €15.

Houd voor meer informatie over het feest Partyflock in de gaten!