Partyflock

Local Warriors

Local Warriors

gepubliceerd door , op
De derde editie van Local Warriors staat alweer in de planning. Ditmaal op zaterdag 16 maart 2013 in Patronaat Haarlem. Voor het eerst naar Local Warriors? Nog niet zeker van wat je kan verwachten? Een aantal begrippen om je verder op weg te helpen: extravert chicks, moshpit dudes, music nerds, warfaced audience, twerk out booties gepaard met de volgende DJ's:

Gloom
Gloom. Beter bekend van Ontroerend Goed. Als je denkt aan Gloom, denk dan aan: basslines, diepe subs, future, fat reverbsss & dub dub dub. Deze man zorgt ervoor dat ogen en adamsappels doen trillen tijdens zijn sessie. Intens lage frequenties, atmosferische pads, diepe kicks en een meeslepende flow.

Synthesin Shane
Synthesin Shane. Sinthessien Sjeen? SinterSinter Shane? Sintjeklaas? Hoe spreek je het eigenlijk uit? Die DJ met een moeilijke naam. Je ademsappel zal gespaard worden, maar inruil daarvoor zal je flink aan de bak moeten. Een 60minute fitness-bootybounce-work-out. Prima work-out voor de core, benen en billen! Verwacht bass, trap, moombah, future, & bmore. Alvast stiekem een 60minute fitness-bootybounce-work-out voorbereiden? Dat kan! Check zijn 60minutes work-outs op www.synthesin-shane.com

Artstar
Artstar. Star Art? War Star? Star Wars? Pure electro met een iets andere draai, letterlijk en figuurlijk.. De Electro scene is je niet ontgaan en leeft nog volop. De nieuwe hype 'trap music' mag er nog een flink puntje aan zuigen. The Imperial March is in beweging. Deze trooper is er klaar voor!

Big S Noise
Big S Noise. De naam is vanzelfsprekend. Big Ass Noise! Verzoekjes en aanvraagjes worden brutaal genegeerd want deze jongens weten precies wat het publiek wil. Zo kan het uitlopen van electro naar moombahcore, van trap naar drumstep, van glitch hop naar drum 'n' bass. Naast het draaien van plaatjes, zijn deze gasten actief in het bloggen en posten van muziek op www.bigsnoise.com.