Partyflock
 
­ Nederland

Teknixx viert vierjarig bestaan

gepubliceerd door , op
Teknixx
30 januari 2013
FeestTeknixx · 4 years a musical fantasy
Datumzaterdag 30 maart 2013
WinactiesTeknixx actiegesloten
Teknixx actiegesloten
LocatieStuivezand
Dit voorjaar is Teknixx alweer toe aan zijn vierjarig jubileum. Deze editie van Teknixx zal zijn op zaterdag 30 maart 2013 en word net zoals de voorgaande edities gehouden in Discotheek Stuivezand te Zundert Nederland.

Inmiddels mag Teknixx zich het leidende jump & tek evenement van Nederland noemen en zoals altijd zal ook voor deze editie van Teknixx een aantal speciale gasten worden uitgenodigd. Zoals jullie gewend zijn van Teknixx wordt er voor ieder wat wils iets neergezet. Ook voor deze editie heeft de line-up dus een zeer brede vorm op het gebied van jump & tek.

Teknixx presents: 4 years a musical fantasy!

Mark with a K
Na drie mega-albums en een compleet gevulde Lotto Arena is Mark with a K, met stip de koning van de jump & tek scene, wederom aanwezig op Teknixx. De laatste keer dat hij op Teknixx aanwezig was, brak Mark with a K heel de tent af! De in mens populaire artiest weet het publiek altijd om zijn vingers te draaien.

Dr. Rude
Op 16 november 1982 zag Dr. Rude in Amstelveen het levenslicht. En klein is Rudi Feenstra naar eigen zeggen altijd gebleven, wat betreft z'n lengte dan. Want het publiek dat massaal op de hard dance-evenementen afkomt, weet heel goed dat Dr. Rude een feestbeest eerste klas is en de mensen nooit teleurstelt met zijn snoeiharder beats.

Dr Phunk
In de afgelopen jaren is deze jongen getransformeerd van een niemand tot een iemand. Met zijn hits als 'Copycat', 'Azzless Bitch', 'Little Jimmy' en zijn Phunky bootlegs vestigde hij zich in korte tijd in de top van de jump scene. Nadat hij zich bij de mannen van DWX bounce voegde zijn er nog vele hits gevolgd op dit leidende label in de jump.

Clayton Cash
Resident van Teknixx, wie samen met Pat B verantwoordelijk was voor het anthem van afgelopen jaar, welke op het label van Sur+ is verschenen. Clayton Cash zal deze keer met een special live act zijn exclusieve tracks en edits ten gehoren brengen. Van jump naar tek en classics tot newstyle. Niets is deze artiest teveel. Zolang het ramt en de drive er maar inzit.

Pat B
Deze sympathieke artiest is het afgelopen jaar sky high gegaan. Met zijn monster hits als oa 'Time to groove' en 'Keep me hanging on' heeft hij zich dit jaar tot de A-keuze van de scene gewerkt. Mede hierdoor heeft Pat B, welke voorheen al op Reverze en Decibel stond, nu ook een plek verdiend op Bassleader. Hou deze resident dus goed in de gaten!

Akyra
Stephen van Nijnatten begon zijn carrière op zestienjarige leeftijd en draaide op vele regionale feesten onder de naam Bass System. Vanaf 2011 is hij samen met Mark with a K resident dj in Highstreet. In 2012 is Stephan solo verder gegaan als 'Akyra' ook wel bekend van de hit 'Beatswitch' welke op de Reverze mixcompilatie is verschenen. Ook heeft Akyra reeds in het sportpaleis gestaan op Forever Young.

E-mergency
Deze twee jonge gasten zijn druk in de weer om zich in de jump & tek scene neer te zetten. Zij hebben al aan verschillende dj-contests meegedaan, waarin ze zich meer dan bewezen hebben. Teknixx is dan ook trots dat ze deze talenten op het vierjarig bestaan hebben.

Tot slot zullen deze artiesten bijgestaan worden door:

MC Toxicalz
De organisatie van Teknixx heeft zelden zo'n getalenteerde MC als hem gezien! Met zijn rauwe stem weet hij als geen ander de artiesten perfect te ondersteunen en het feest naar een hoger niveau te tillen. Onlangs heeft hij samen met Pat B enkele dikke tracks gemaakt die zeker gespeeld zullen worden!

Buiten al dit harde geweld zal, zoals jullie gewend zijn, ook de tweede area geopend zijn deze avond. Hier zullen Glenn & Visual-J jullie de lekkerste en beste dance, R&B en top 40 muziek voor schotelen.

Tickets zijn uitsluitend aan de deur te verkrijgen en kosten slechts €10.
De minimale leeftijd van Discotheek Stuivezand is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Het is daarom verstandig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat je niet het risico loopt om geweigerd te worden. Een kopie wordt niet als geldige legitimatie gezien.

Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.teknixx.com

Om alvast in de stemming te komen, kun je hier het anthem van vorig jaar beluisteren:

2 opmerkingen

Érg dikke line-up!