Partyflock

Steve Rachmad invites Cassy

Steve Rachmad invites Cassy

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 2 maart is het weer tijd voor één van de pareltjes die het programma van Studio 80 te bieden heeft: de eigen avond van de Nederlandse techno-god Steve Rachmad, die keer op keer weer muzikale grootheden naar de club aan het Rembrandtplein weet te halen. Na Ricardo Villalobos, Josh Wink en M.A.N.D.Y. is het hem nu weer gelukt om een speciale gast in te laten vliegen: Panoramabar resident Cassy Britton.

Rachmad en Cassy zullen gedurende de hele nacht de grote zaal van Studio 80 voor hun rekening nemen, wat natuurlijk niets anders dan een muzikaal spektakel belooft. Met de afgelopen clubavonden van Steve Rachmad nog vers in het geheugen kan het niet anders dan weer een bijzondere nacht worden, waarbij we natuurlijk stiekem hopen op een spetterende back-to-back sessie van Cassy en Rachmad!

Cassy heeft net als Steve Rachmad eigenlijk geen introductie meer nodig. Als Cocoon- en Berghain/Panoramabar resident en als producer voor labels als Perlon geniet ze wereldfaam, en deze wereldvrouw vliegt dan ook de wereld rond voor optredens in de dikste clubs. In 2006 draaide de toen in Amsterdam nog redelijk onbekende Cassy al voor het eerst in Studio 80 op Inmotion. Toen ze vervolgens in 2010 voor de tweede keer naar de 80 kwam voor een optreden op Weekend Warriors had Cassy inmiddels wereldwijd al flink naam gemaakt, haar carrière heeft de afgelopen paar jaar alleen maar meer enorme sprongen gemaakt. Studio 80 is dan ook erg blij dat ze na drie jaar van afwezigheid weer een plekje in haar overvolle agenda heeft kunnen vrij maken!

In de achterzaal zal het jubilerende AD Bookings, dat alweer tien jaar bestaat, de toon zetten. AD bookings vertegenwoordigt niet alleen dikke internationale technonamen als Steve Rachmad, The Advent, Industrialyzer, Shinedoe en Michel de Hey, maar ook opkomende Nederlandse artiesten zoals Wouter de Moor en Mulder, die op vrijdag 2 maart de draaitafels delen. Mulder heeft het afgelopen jaar talloze succesvolle releases uitgebracht op onder andere Bla Bla en Rejected en begint niet alleen in Nederland maar ook over de grens steeds meer naam te maken. Wouter de Moor is al jarenlang één van de meest populaire WKND-residents, en dat is dan ook niet gek gezien de steevaste kwaliteit die hij levert.

Wie eerder op één van Steve Rachmad's clubavonden is geweest, weet dat dit een bijzondere avond wordt met dj-sets van een belachelijk hoog niveau! Koop je kaartje in de voorverkoop via Ticketscript om er zeker van te zijn dat je deze avond niet hoeft te missen...