Partyflock

Technoclub · Talla 2XLC Birthday

Technoclub · Talla 2XLC Birthday

anoniem gepubliceerd op
Technoclub (flyer)
FeestTechnoclub · Talla 2XLC Birthday
OrganisatieTechnoclub Frankfurt Site
LocatieMonza
Datumzaterdag 16 maart 2013
WinactieTechnoclub actie
StadFrankfurt am Main
Er zijn inmiddels een hele boel fantastische feesten georganiseerd in club Monza maar nu komt de crème de la crème. Voor Talla 2XLC zijn verjaardag hebben hij en zijn team een monsterlijke line-up gepland! Speciaal voor deze happening zijn tal van djs geboekt waaronder progressive-ster Ummet Ozcan (vorig jaar nog megasuccesvol met 'The Box' en recentelijk met W&W met 'The Code' een vette hit te pakken). Ook RAM uit (R)Amsterdam komt wederom naar Frankfurt, afgelopen zomer wist hij het publiek uit zijn dak te laten gaan. Altijd een groot plezier hem als gast te verwelkomen!

Deze twee heren zijn slechts het begin van deze waanzinnige line-up! Legendaire dj Taucher is ook van de partij. Afgelopen weekend werd zijn verjaardag nog uitgebreid gevierd maar hij kan eenvoudig niet genoeg krijgen van de fantastische atmosfeer bij de Technoclub events! Over verjaardagen gesproken; feestvarken Talla 2XLC is natuurlijk ook zelf van de partij en zal zijn nieuwste producties aan het publiek laten horen, één ding is zeker: stilstaan is onmogelijk.

Na lange tijd afwezigheid zijn de heren van Dito weer terug! Met succesvolle producties als 'Shadows' en 'Sky' wisten beide heren de aandacht te trekken en ze zijn nog steeds zeer productief! Een ander duo dat wederom op zal treden na langere afwezigheid is Tube & Miller uit het zuiden van Duitsland. Zij nemen zelfs een bus vol met fans mee.
Velen kijken ook reikhalzend uit naar de comeback van Para X! Thuiswedstrijd voor hem en in de afgelopen maanden druk bezig geweest met nieuwe producties. Dat wordt dus genieten!
Om de line-up af te ronden kan je je verheugen op drie explosieve back2back sets: Bluefire vs DFx, LXD vs dj Cyre en uit Keulen Nick Tyrez vs Patrick van Budde!

Dit wordt een lange en hete nacht verdeeld over twee podia midden in het centrum van Frankfurt!