Partyflock
 
­ Nederland

House Rockers presents Gregor Salto

gepubliceerd door , op
House Rockers
19 februari 2013
House is een stroming in de muziek die vanaf het einde van de jaren tachtig het dominante genre in de elektronische dansmuziek werd. Wikipedia vergeet hier echter aan toe te voegen dat house zoveel méér is dan een muziekgenre. Dansmuziek dekt de lading simpelweg niet, om nog maar te zwijgen van de zware taak om als artiest het publiek mee te krijgen in een waardig vertaalde set. house is zoveel meer dan elektronische geluiden die op een opzwepende BPM door de boxen geknald worden. house is een beleving, een state of mind en een cultuur waar wij in Nederland ons grensoverschrijdend aan durven te vergrijpen. Niet voor niets zet Nederland zich prominent op de wereldkaart van de house en steeds meer pure dj talenten ontpoppen zich op Hollandse bodem om daarna de aarde rond te vliegen en het internationale publiek te laten genieten. House zoals het hoort rockt als geen ander; en dat is waar House Rockers om draait: muziek die door artiesten als goed recht in eigen handen genomen wordt. 'Rock the house as we are supposed to'; elke laatste vrijdag van de maand in Amsterdam!

House Rockers presents Gregor Salto
Stevige house met een opzwepende latin tint; Gregor Salto vormt met zijn tientallen succesvolle producties in internationale hitlijsten een absolute House Rocker en laat je vanavond genieten van zijn skills in de Escape. Op vrijdag 29 maart neemt Gregor Salto voortouw in het House Rockers avontuur, waarbij hij met gevulde platentas de zaal van de Escape Club omtovert tot een latin-getint house-walhalla. Rock de nacht onder begeleiding van MC D-Jay en beleef hoe de statement van House Rockers compleet en deep doorgevoerd wordt door de:



House Rockers tickets
Het moge duidelijk zijn... Een editie om ook in februari naar een hoog house-niveau te tillen! De voorverkoop is van start gegaan, waarbij je via www.houserockers.nl of via koop tickets voor slechts €8 online je ticket bemachtigt. Ook aan alle House Rockers VIP liefhebbers is gedacht. Voor €20 schuif je een vipbandje om de pols, waarnaast er tevens VIP tafels beschikbaar zijn gesteld. Meer informatie hierover kan via vip@houserockers.nl opgevraagd worden.

House Rockers; determined to rock as never done before.