Partyflock

We all love '80's '90's 00's tijdens Paasweekend in Panama*

We all love '80's '90's 00's tijdens Paasweekend in Panama*

anoniem gepubliceerd op
We all love '80's '90's 00's (flyer)
Op zaterdag 30 maart 2013 presenteert Radio Veronica de volgende editie van We all love 80's 90's 00's in Panama Amsterdam. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 en 00's in Panama!

Terug naar de tijd waar alles beter was, toen je smoorverliefd was op Arnie en je kamer vol hing met posters van de Spice Girls. De DJ's laten je dansen op alle herkenbare tunes van Madonna, Wham!, 5ive, Beyonce en de vele andere muzikale helden die de jaren 80, 90 en 00's rijk waren. De vele TV's en videoschermen zorgen voor de beste flashbacks naar de tijd waarin je thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet volgde. Laat je batterijen van je Walkman dus snel op en kom alvast helemaal in de stemming voor We all love 80's 90's 00's. Onderstreep ondertussen de laatste zaterdag van de maand maart in je agenda en kom met je vrienden en vriendinnen naar Panama Amsterdam!

De Amsterdamse editie van We all love 80's 90's 00's vindt elke laatste zaterdag van de maand plaats in de welbekende venue de Panama. Gevestigd in het 'Manhattan van Amsterdam' aan het 'IJ' vormt het sfeervolle Panama het ideale decor voor een feestelijke avond uit.

We all love 80's 90's 00's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in de Winkel van sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, 013 Tilburg, De Effenaar Eindhoven en Corso Rotterdam. De beste DJ's draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80, 90 en 00's. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische herkenbare visuals.