Partyflock

Rauw komt met BoysNoize Records nacht

Rauw komt met BoysNoize Records nacht

anoniem gepubliceerd op
Rauw (flyer)
FeestRauw · BoysNoize Records
OrganisatieRauw Site
Meubel Stukken Site
LocatieTivoli Site
Datumzaterdag 9 maart 2013
StadUtrecht
Op zaterdag 9 maart is het weer bal in Tivoli. Rauw viert de derde editie van haar 10-jarig bestaan in samenwerking met Boysnoize Records, het platenlabel van Boys Noize. Het Berlijnse succeslabel stuurt twee van zijn favoriete sterren naar Rauw: Djedjotronic en SCNTST.

De Fransman Djedjotronic wordt ook wel de kroonprins van het Boysnoize-imperium genoemd. Hij heeft al een aantal keer op Rauw gestaan en daar keer op keer bewezen een dj van formaat te zijn. Tegenwoordig woont Djedjotronic in Berlijn waar hij een nieuwe studio heeft gebouwd. Uit deze keuken rollen momenteel de beste juweeltjes; een strak rave-menu gebaseerd op elektronica en Kraftwerk, overgoten met een dikke acidroomsaus. Zijn laatste EP 'Kaiko' wordt gedraaid door alle grote Rauw dj's op aarde en is een knaller eerste klasse!

Uit München komt een wonderkind en zijn naam is SCNTST (spreek uit 'scientist'). SCNTST wordt dit jaar 20, maar ziet eruit als 14. Zo klikt zijn muziek niet, in tegendeel. Die is volwassen, hard, gedurfd, baanbrekend en anders dan wat dan ook. SCNTST drumde al vanaf heel jong in bands en die invloed hoor je terug in alles wat hij doet. Het is opzwepend en avant-garde en supercool. Beïnvloed door Tiga, Boys Noize en hiphop artiesten als Tyler The Creator maakte hij een debuutalbum op BNRecords dat wereldwijd waanzinnige kritieken kreeg. Rauw is dan ook apetrots dat deze nieuwe held komt schitteren.

Joost van Bellen is natuurlijk ook weer van de partij. Tussen het schrijven van zijn boek ergens ver weg in een kluizenaarshutje en de reis naar de muziekfestivals in Austin, Texas en Miami is dit de enige keer dat je hem kan zien en horen in maart. Ook is de Berlijns Utrechtse vj Jpech weer aanwezig met de hectische lawine aan beelden waar hij bekend om staat.Natuurlijk geldt weer de gereduceerde toegangsprijs van € 8.- voor de eersten die in de voorverkoop een kaartje kopen en allen die voor middernacht zich melden aan de kassa van Tivoli. Daarna kost het € 12.- om binnen te komen.

De aankomende maanden staat er meer moois in de agenda van Rauw: een Utrecht-editie met een dj-talentenjacht, Nobody Beats The Drum (dj-set), Mike Magoo en Bart B More, een editie met Erol Alkan en Justin Robertson, een Rauw classics nacht met onder andere The Glimmers en later in de zomer niemand minder dan Duke Dumont!

1 opmerking