Partyflock
 
­ Nederland

Eerste bevestigingen en kaartverkoop Pitch festival

gepubliceerd door , op
De eerste namen voor de derde editie van Pitch zijn bekend: o.a. James Blake (live), Disclosure (live), Jamie Lidell, Bonobo en Django Django komen op 5 en 6 juli naar het Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. De kaartverkoop start vandaag om 11:00 via ticketmaster.nl.

Op 5 en 6 juli 2013 vindt de derde editie van Pitch plaats op de meest stadse festivallocatie van Amsterdam: Cultuurpark Westergasfabriek. De Gashouder, de WesterUnie, het Transformatorhuis en het Westergasterras met het bijbehorende plein horen al vanaf de eerste editie bij Pitch. Vorig jaar werd ook het naastliggende grasveld bij het festivalterrein betrokken en dit jaar wordt hier een nieuwe, grote tent geplaatst: het gloednieuwe hoofdpodium van Pitch.

Het programma van Pitch bestaat uit de beste en nieuwste cross-over acts en vandaag worden de eerste 15 bevestigingen bekendgemaakt:

James Blake (live)
Disclosure (live)
Jamie Lidell
Bonobo
Django Django
Trentemøller (live)
Azealia Banks
AlunaGeorge
Baauer
JETS
Mykki Blanco
Bicep
Jon Hopkins
Cashmere Cat


Django Django, Azealia Banks, JETS en Jon Hopkins spelen dit jaar in Nederland exclusief op Pitch. Op www.pitchfestival.nl/ staat een uitgebreide omschrijving van de aangekondigde namen en binnenkort worden meer act bekendgemaakt.

Ttckets
Dagkaart vrijdag 5 juli:€45,- (excl. servicekosten)
Dagkaart zaterdag 6 juli:€45,- (excl. servicekosten)
Passepartout:€80,- (excl. servicekosten)


Kaartverkoop start woensdag 27 februari om 11.00 uur via: www.ticketmaster.nl/, www.livenation.nl/ en 0900 - 300 12 50 (45 cpm).

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4138, 1961}
Was mijn hoogtepunt van vorig jaar en met deze namen kàn het dit jaar alleen maar beter worden. Hoop alleen nog op een aantal goede deephouse en techno namen.

Wordt het MC Theater eigenlijk nog gebruikt, gezien de toevoeging van die major tent?