Partyflock
 
­ Nederland

Club Vie presenteert nieuwe maandprogramma na verbouwing

gepubliceerd door , op
Vrijdagen
A Night With.....
Club Vie introduceert een nieuwe avond met een verrassing!
Met wie zou je zelf graag A Night With... willen hebben? A Night With Beyonce? Justin Timberlake? Is Wolter Kroes meer jouw ding? Of denk je meer aan Megan Fox of Ryan Gosling? Club Vie heeft wel een voorkeur, en het leuke ervan, is dat ze die nog even lekker geheim houden. A Night With... is een nieuwe avond in de compleet vernieuwde Club Vie. Een avond zoals nooit tevoren. Met een club die de uitstraling heeft waar Internationale & nationale sterren zich thuis zullen voelen.

Op deze eerste editie van A Night With... zullen ze pas een paar dagen van te voren bekend maken wie er komt draaien deze avond in de compleet vernieuwde DJ booth. Het kan de volgende editie ook zomaar zijn dat we het gelijk laten weten. Er is één ding zeker: deze DJ of DJ act zal een internationale bekendheid genieten en is dus eigenlijk een must see.

Carpe Diem
Vrijdag is een bijzondere dag; het is de officiële start van je weekend! Carpe Diem, pluk de dag, en kom naar Club Vie in Rotterdam! Op deze avond kun je een lekkere, zwoele R&B sound verwachten in combinatie met de dikste house platen.
Kom met vrienden, collega's of je partner langs om het einde van de week te vieren. Speciaal voor dit evenement zijn toegankelijke VIP tafels samengesteld. Je hebt keuze uit de Lady, Games en Lover & Friends table. Voor meer informatie, actuele prijzen en reserveringen: carpediem@clubvie.com. Ben je er klaar voor? Dit gaat een perfecte nacht zonder zorgen en stress worden. Seize the day and join the night!

Super Rich Kids
Op vrijdag 22 maart presenteren ze Super Rich Kids op een diamanten schaal. Jullie verdienen de top van de gouden berg en daarom zullen ze elke twee maanden een spetterend feest neerzetten. Naast het feit dat SRK één van de meest spraakmakende locaties van Nederland heeft, houden ze deze avond even verrassend als een aflevering van The Hills, zo zullen er op deze avond zowel Nederlandse als buitenlandse top dj's gepresenteerd worden.

Super Rich Kids staat voor een party om eens flink voor uit te pakken, niet alleen voor yours truly maar ook voor je vrienden en vriendinnen. Kleed je op en top aan, want de Super model kids van Blessed modelmanagement zullen bij elke editie aanwezig voor het juiste deurbeleid en wellicht ben jij wel de next Super Rich Kid!

Line-up:
* Jeff Solo (Niko)
* Made in June (Meisjes Zonder Smaak/Apenkooi/Satijnen Panthers - Jimmy Woo)
* EL. (Satijnen Panthers - Jimmy Woo)
* Ferdows (LPD, Resident Vie benedenzaal, The Jaxx)
* Wesley Hypes (LPD)


Zaterdagen
De zaterdag van Club Vie is vernieuwend, fris & verrassend want ze zullen niet bekend maken welk van de onderstaande concepten er op welke datum is. Het kan dus zijn dat je binnenwandelt in de kleurrijke Neon Nights van Undercontrol of dat je welkom wordt gezongen in ROOG's House. Het enige wat je zeker weet is dat één van de onderstaande concepten je een complete avond uit zal geven:

De zaterdag van Club Vie is vernieuwend, fris & verrassend want ze zullen niet bekend maken welk van de onderstaande concepten er op welke datum is. Het kan dus zijn dat je binnenwandelt in de kleurrijke Neon Nights van Undercontrol of dat je welkom wordt gezongen in ROOG's House. Het enige wat je zeker weet is dat één van de onderstaande concepten je een complete avond uit zal geven:

The Jaxx
Niet alleen Club Vie krijgt een nieuwe uitstraling, maar ook de benedenzaal krijgt vanaf nu een eigen identiteit: The Jaxx. Deze is iedere zaterdag geopend vanaf 21.00 uur om je stapavond lekker wat eerder te laten beginnen. Je kunt er genieten van een breed scala aan muziek tot in alle uithoeken. De totaal vernieuwde ruimte heeft alle juiste ingrediënten voor een gezellige en warme sfeer. Daarnaast komt er een speciaal cocktail gedeelte voor de gasten die net even iets extra's willen. Later op de avond zal The Jaxx zijn vertrouwde, muzikale karakter krijgen zoals iedereen altijd gewend was van de benedenzaal, maar ook hierin zullen diverse, leuke en vooruitstrevende aanpassingen zijn.

ROOG'S House
Onwijs trots is Vie e zeker, dat niemand minder dan DJ ROOG de vernieuwde club heeft uitgekozen tot zijn thuisbasis, oftewel ROOG's House! Verwacht een nacht vol muzikaal genot onder leiding van ROOG met uitstapjes naar live aspecten, zoals een beroemde Nederlandse zanger of zangeres.

Neon nights
Een van de meest kleurrijke en vrolijke avonden in de vernieuwde Club Vie: Neon Nights! Dit concept zal gedragen worden door het met afstand leukste en dynamische back 2 back duo van de stad: Undercontrol! Paulo & Chano nemen je mee op reis door een stad vol verlichting en colourful entertainment waar je ogen spontaan van gaan glinsteren.

Blush
Met afstand de vrouwvriendelijkste nacht in Club Vie: Blush! De dames staan deze avond meer dan centraal en alles zal om hun draaien, wat natuurlijk ook erg goed is voor de heren! De jurkjes mogen weer uit de kast, de hakken kunnen weer aan, het mag weer sexy deze avond! Een entourage waar iedere vrouw zich prettig in voelt met de meest heerlijke muziek vanuit de beide handen van Leroy Styles.

Elements
Elements wordt de officiële, eigen avond van de sensatie van vorig jaar: Roul and Doors! In een energieke back 2 back setting laten zij jou deze avond niet in de steek en zullen beide heren je naar een muzikaal hoogtepunt brengen. Elke Elements editie brengt nieuwe invloeden met zich mee die ervoor zorgen dat Club Vie keer op keer een nieuwe dimensie bereikt.

Rotterdam rox
Rotterdam is nog steeds de thuisbasis van Club Vie en daar zijn ze trots op, vandaar dat ze een ode brengen aan deze stad: Rotterdam Rox! Met een arsenaal aan topartiesten onder de regie van nachtburgemeester Chris Rox, wordt dit vooral een superieure avond met het beste en secuur gekozen talent.