Partyflock

Trailer en radiospecial Heart for Hard 2013 · Resurrection

 

Trailer en radiospecial Heart for Hard 2013 · Resurrection

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 1 maart keren de hardere stijlen weer terug naar Breda. Na twee succesvolle edities verhuist het concept naar de grotere, in het centrum gelegen discotheek De Graanbeurs. Wederom gaan alle remmen los en zorgt de organisatie voor een spectaculaire show waarbij naast het geluid, ook vele visuele effecten naar voren komen.

Trailer
De official trailer staat inmiddels online. Daarnaast wilt de organisatie de producers van het anthem voor Heart for Hard Resurrection bekend maken. Dit jaar zijn dat; Heart for Hard resident: Neilio en Dirty Workz artiest: Neroz. Een kleine teaser van het anthem is te horen in de trailer! Meer nieuws over het anthem zal deze week bekend gemaakt worden.Radiospecial
Aanstaande maandag zal Heart for Hard enkele artiesten uitnodigen tijdens de 'Resurrection' radiospecial. Om 20:00 uur zullen Neroz, Neilio en Thera aanwezig zijn om een mix te draaien en jullie alvast op te warmen. Deze opwarmsessie kun je volgen op maandag 25 februari 2013 van 20:00 tot 22:00 op www.h4h.fm

Line-up en stages
Heart for Hard komt op vrijdag 1 maart met een verrassende line-up en verdeelt de Graanbeurs in twee zalen waar verschillende hardere stijlen ten gehore gebracht gaan worden. In de mainstage kun je genieten van de beste tekstyle en (raw) hardstyle acts! In de freestyle stage zullen voornamelijk vele oude knallers voorbij komen. Aan het begin van de avond zul je in de freestyle stage gaan genieten van oude knallers die je misschien nog kent van Zino en The Site. Halverwege de avond gaat het een tandje harder, en zal de freestyle stage voornamelijk gedomineerd worden door hardcore!

Mainstage
Thera
Bestien
Neroz
Neilio
Clock Kid
Face One
ArmenianBoy
Fatal inc.

Freestyle stage
Pat B
Djen
Udex
Sci-Fi
Kings
Needlecrusher
Crucial
Respawn
Davignion

De early bird kaarten waren binnen een paar weken al uitverkocht! De reguliere voorverkoop kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar op [presale element=party id=240121 type=ticketscript], www.heartforhard.nl & www.h4h.fm. Je kunt ook aan kaarten komen bij de dichtstbijzijnde Free Record Shop in Nederland en België. Tevens is het mogelijk om je kaarten bij één van de "Van Leest" filialen binnen heel Nederland aan te schaffen.

3 opmerkingen

PAT (Y) en h4h (Y)