Partyflock
 
­ Nederland

Afrojack in Val Thorens op 5 & 6 maart

gepubliceerd door , op
Afrojack
19 februari 2013
Groot nieuws voor alle ski- en snowboard liefhebbers die in de week van 2 tot en met 8 maart in Val Thorens, Frankrijk hun vakantie geboekt hebben. Niemand minder dan de internationale top DJ Afrojack komt naar Val Thorens op 5 & 6 maart! In samenwerking met de organisatie Footclub zal Afrojack twee keer een waanzinnige show neerzetten.

Programma
En er is meer! Afrojack zal tijdens deze twee dagen worden versterkt door niemand minder dan de sensatie van 2012, de twee jongens Roul and Doors. Een sensationele back 2 back set met natuurlijk hun hits Blackout en Elements. Ook dit jaar blijven we dichtbij onze roots en zal de man die er al 13 jaar, elk jaar een groot feestje van maakt, Chris Rox natuurlijk niet ontbreken. Rotterdams talent Mc Dirty B zal tijdens beide shows zorgen voor de opzwepende lyrics.

Locaties
De show op dinsdag 5 maart zal overdag plaatsvinden bij de 360 Bar. Vanaf 14.00 uur zijn de deuren geopend en de toegang hiervoor is gratis. De 360 Bar is op de piste en grenst aan het Chalet du Thorens. Ga naar www.360-bar.com voor de exacte details en hoe je er het beste kan komen. De show in Malaysia op 6 maart zal vanaf 22.30 starten en zal door gaan tot in de laatste uurtjes.

Tickets
De entree voor de 360 Bar is gratis! Tickets voor de avond in Malaysia kunnen in de voorverkoop gekocht worden voor €15. Kaartjes kun je nu al bestellen via www.footclub.nl/tickets.
Wees op tijd, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de voorverkoop!