Partyflock
 
­ Nederland

Final info DJ Rob & MC Joe · GO! Chapter 4

gepubliceerd door , op
Final info DJ Rob & MC Joe · GO! Chapter 4
18 februari 2013
FeestGO!! · DJ Rob & MC Joe solo night
Datumzaterdag 23 februari 2013
WinactieGO!! actiegesloten
LocatieWaterfront Rotterdam
Aanstaande zaterdag 23 februari is het alweer de vierde editie van het concept GO!! Knallende oldschool classics, energieke house beatz, early rave, happy hardcore, vette techno, de juiste demo tracks: alles zal deze avond voorbij komen. Wel kan hier alvast verklapt worden dat het einde van de avond best zal gaan knallen, dus vul zelf maar in wat dat gaat worden! Tot diep in de vroege ochtend willen ze hun kunsten laten horen en jullie gaan verrassen met hun visie van het concept GO! Muziek die je aan het dansen maakt en waar ideeën geboren worden.

Tijdens GO! is er een speciale mogelijkheid gereserveerd voor de producers/dj's die zelf muziek maken of graag gedraaid willen hebben. De muziekdemo's dan wel -tracks maken de kans dat ze tijdens GO! een eerste keer uit de speakers worden geknald. Deze moeten wel via de mail worden toegezonden naar go@djrob.nl.

'Bring your Biggest Smile and Dance with us!

Line up
Solo: Rob & MC Joe feat. Brad Grobler (aka MC-B) on vocals
With special dj guest appearances

Voorverkoop
Tickets in de voorverkoop €10,- via: Easyticket.nl
Aan de deur: €15,-

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel ID check, neem daarom een geldige ID mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.

Auto en Openbaar vervoer
Waterfront Rotterdam is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Blaak. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat richting de Maas en de Willemsbrug. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl. Ook met de auto is Waterfront Rotterdam goed te bereiken. Parkeren kan in de parkeergarage en rondom de oude haven waar parkeervakken zijn.

Let op!
30 maart Eden Rave – Oldschool Gangsters Area
20 april Oldschool Gangsters (2 area's) @ Waterfront Rotterdam!
18 mei Harmony of Hardcore – Oldschool Gangsters Area (early edition)