Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf 1 maart naar Bermuda Eindhoven

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf
13 februari 2013
Op vrijdag 1 maart is het alweer tijd voor wederom een extra speciale editie van Soixante Neuf 040. De afgelopen editie waren supersterren Marques Houston en Horace Brown live on stage en ook deze keer mogen jullie zoals altijd weer iets spectaculairs van Soixante Neuf verwachten. Zo zal niemand minder dan 'the one and only' Dio zijn entree in de Bermuda Eindhoven maken, om een knallende deejay set ten gehore te brengen. Dio is als rapper bekend om zijn energieke en knallende shows en zijn draaiskills blijken ook al niets minder dan dat te zijn! Als je echt wilt feesten, dan moet je hierbij zijn! Vrijdag 1 maart Soixante Neuf onder leiding van Dio!

Alsof Dio alleen al niet genoeg is, komt niemand minder dan Funx dj Prime himself weer richting het zuiden. Daarnaast presenteert Soixante Neuf met trots 'The Next Big Thing': deejay Gijs Scheeringa. Vergeet dus niet waar je hem als eerste hebt gehoord; Soixante Neuf baby! Aan de line-up zal het niet liggen en ook de Bermuda Eindhoven is er klaar voor. Het enige wat nu nog ontbreekt ben jij, de bezoeker, die deze avond onvergetelijk gaat maken!
Soixante Neuf is deze editie wederom aangekleed door Eindhovens meest classy mannen kledingzaak Fittz.

Soixante Neuf zorgt weer voor de nodige dosis kwaliteit op vrijdag 1 maart en vandaar dat deze volgende toppers de dansvloer onveilig zullen maken:



Verder heeft de organisatie nog een paar verrassingen voor jullie in petto op deze heugelijke avond. Dat Eindhoven de gekste is, zal vrijdag de 1ste des te meer worden bewezen. Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de website

www.soixante-neuf.nl of alle Free Record Shops. De hosting wordt gedaan door Evaldo (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er fotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen! Soixante Neuf is here to stay!