Partyflock

Conquest - The circus of madness

Conquest - The circus of madness

gepubliceerd door , op
Conquest (flyer)
FeestConquest · The circus of madness
OrganisatieConquest
LocatieHighstreet Site
Datumzondag 31 maart 2013
StadHoogstraten
Op zondag 31 maart (paaszondag) verandert Highstreet in een Circus of madness met een nieuwe editie van Conquest.

Conquest is één van de populairste harddance club-events in België. Telkens strikt de organisatie de grootste namen uit de hardstyle & hardcore scene aangevuld met opkomende talenten die zich altijd dubbel en dik bewijzen.

Uiteraard vind deze editie wederom plaats in Highstreet, een club met een capaciteit van maar liefst 2500 personen waar verscheidene grote events zijn ontstaan (onder andere Bassleader).

dj Line-up:

Psyko Punkz (Psyko hardstyle!)
Frontliner (The melodyman himself)
Tha Playah (The hardcore joker)
Thera (Mister rawstyle!)
Re-volt (Fusion madness)
Pat B (The jump maniac)
The Snatcher (Hardcore Insanity)
+ Winners dj contest

Conquest DJ Contest:

Om getalenteerde dj's een kans te geven organiseert Conquest wederom een heuse dj contest, ditmaal kunnen zowel hardstyle, hardcore als jump/tek dj's meedoen.

Ook de regels zijn veranderd ten opzichte van vorige edities, ditmaal is er een jury bestaande uit Re-volt (van het toonaangevende Fusion label) voor het hardstyle gedeelte, Pat B (één van de grootste namen uit de jump/tek scene) voor jump/tek en The Snatcher (winnaar van de eerste hardcore contest en een groot talent) voor hardcore. De jury zal elke set punten geven (criteria: mixen + tracklisting), de som van de punten van de jury en de stemmen van het publiek zullen de winnaars bepalen.

De 3 winnaars (één per genre) draaien op "Conquest - The circus of madness" op zondag 31 maart te Highstreet samen met grote namen zoals Psyko Punkz, Frontliner, Tha Playah, Thera,... en mogen Conquest op hun dj-cv plaatsen.

Zowel het inschrijvingsformulier als het wedstrijdreglement kan teruggevonden worden op Conuest dj-contest ; indien je wil deelnemen kan je best zo snel mogelijk inschrijven want de plaatsen per genre zijn ditmaal beperkt. Veel succes aan de deelnemers!

Highstreet, dat ook zeer populair is bij het Nederlandse publiek ligt net over de Nederlandse grens (in België) en is zeer vlot bereikbaar via de E19 Breda-Antwerpen op slechts 20 min rijden van Breda. Bovendien is er voor de rokers een gans nieuwe rokersruimte voorzien, die volledig geïntegreerd is in de mainroom zodat ook zij aan hun trekken komen, letterlijk en figuurlijk dan.

Kaarten zijn niet verkrijgbaar aangezien de organisatie telkens enkel doorsale te voorziet, de deuren openen om 22:00u en sluiten pas om 6u / 6u30.

2 opmerkingen