Partyflock
 
­ Nederland

Wasted Festival 2013: Line-up update en DJ-contest hardstyle 2005-2010

gepubliceerd door , op
Wasted Festival 2013: Line-up update en DJ-contest hardstyle 2005-2010
7 februari 2013
Line-up update
Op vrijdag 1 februari startte de kaartverkoop van Wasted Festival 2013. Dit ging niet onopgemerkt voorbij, de eerste 200 early-bird tickets waren namelijk binnen 12 uur al uitverkocht. Vlak voor de start van de kaartverkoop maakte ITSOTC Events een groot gedeelte van de line-up bekend die op 11 mei het publiek aan de Rijskweg in Nuland een lekkere pot met hardstyle en hardcore voor zal gaan schotelen. Namelijk:



Dit is nog niet alles, er volgen snel nog meer namen.
Nog geen tickets? Niet getreurd, er zijn nog regular en hotel arrangement tickets verkrijgbaar in de webshop op www.wastedfestival.nl

DJ-contest (hardstyle 2005-2010)
Het concept DJ-contest is een veel gebruikt middel door organisatoren om jong talent uit de regio een kans te geven op een plek in de line-up van een mooi feest. Waar het in de ogen van de Wasted Festival 2013 organisatie vaak mis gaat is het feit dat de DJ-contest plek altijd in het begin van de dag geprogrammeerd wordt en er vaak een vrij stevige mix als beste uit de bus komt, dit is funest voor de opbouw van de dag.
Daarom heeft ITSOTC Events besloten dat de DJ-contest plek volledig in het teken komt te staan van Hardstyle 2005-2010!
Zo kan de dag lekker opgebouwd worden met vergeten pareltjes als Headhunterz vs Wildstylez – Project 1 en Luna vs ThiloExistence (D-Block & S-te-Fan remix)

Ben jij DJ, is dit jouw stijl en heb jij zin om op 11 mei op Wasted Festival te draaien? Stuur je mix van +/- 30 minuten dan voor 1 maart op naar info@wastedfestival.nl . Vergeet niet te vermelden met welke gear de mix is opgenomen.

De Wasted Festival 2013 organisatie zal vervolgens de beste 8 kandidaten selecteren op basis van onder andere kwaliteit van het mixwerk en platenkeuze. Hoe uit deze 8 finalisten de uiteindelijke winnaar gekozen wordt zal na 1 maart bekend gemaakt worden.

2 opmerkingen

Zo mogen wel meer festivals geopend worden! Goed om te horen dat er nog een paar organisatoren dit willen doen.