Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Mysterious bekend
Zaterdag 30 maart Maassilo

gepubliceerd door , op
Mysterious
29 maart 2013
Trailer Zaterdag 30 maart Mysterious @ Maassilo, Rotterdam online. Na een compleet uitverkochte editie in december vindt op zaterdag 30 maart de nieuwe editie van Mysterious plaats in de Maassilo in Rotterdam. Het succesconcept, georganiseerd door Third Floor, is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. De early bird tickets waren dan ook in recordtempo uitverkocht en de normale voorverkoop loopt ook als een trein!

Bekijk hier de officiële aftermovie van de laatste editie van Mysterious:



Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met show-elementen en special effects. Ook zal tijdens deze editie The Basement open zijn.

Iedere editie nodigt Mysterious frontman Marc MacRowland artiesten uit die de boel compleet op zijn kop zetten!

Tijdens Mysterious zijn er vijf area's:


Foodcorner / Lounge
Even bijkomen van het los gaan? Of heb je honger gekregen van al die danspasjes bezoek dan de vijfde area om wat te eten of uit te rusten.

Info
Tijdens het evenement zijn er kluisjes aanwezig.
Parkeren kan in de directe omgeving van de Maassilo en er is een speciale femaleparking.

Voorverkoop
Kaarten zijn in de voorverkoop te koop voor 17,50 via koop tickets, koop tickets, mysterious-event.com, maassilo.com, 3rdfloor.nl en bij alle Free Record Shops in Nederland.

Meer informatie: mysterious-event.com. Like facebook Facebook en volg op xTwitter voor de laatste updates. Laat zien dat je gaat en meld je aan bij het facebook Facebookevent.

Ze adviseren iedereen om vroeg te komen i.v.m de verwachte drukte!